Violetta – ny ungdomsserie på Disney Channel

Violetta er navnet på Disney Channels nye ungdomsserie, der har taget seerne med storm over hele verden. Nu er turen kommet til danmark, hvor serien havde premiere på Disney Channel d. 14 oktober 2013.

I serien følger vi den unge pige Violetta, som lige er vendt hjem til Buenos Aires i Argentina sammen med sin far efter flere års ophold i udlandet. Violettes mor døde ved en ulykke da Violetta var helt lille og nu er Violetta tilbage i huset hvor hun voksede op. Hendes far har efter moderens død fundet sig en ny kæreste, der nu også er flyttet ind i Violettas barndomshjem.

Et nyt og spændende kapitel i Violettas liv

Violetta oplever, at faderen er meget overbeskyttende overfor Violetta, men Violetta trænger til at der sker noget nyt og spændende. Inden længe er det lige præcis hvad der sker, for med hjemkomsten starter et helt nyt og spændende kapitel i Violettas liv. Næsten som et helt eventyr. Hun bliver optaget på den super seje skole Studio 21, som er en skole der har specialiseret sig i sang, dans og musik. På skolen kan hun ikke bare udleve sine talenter. Hun møder også nye venner og sidst men ikke mindst finder hun også kærligheden, da hun tilfældigt møder Tomás, der både er charmerende og ser godt ud. Violettas hjerte er dog delt, for hun har også en anden bejler, nemlig León.

Violetta byder både på dans , sang og musik

Serien har et fint mix af sang, dans og musik, blandet med en spændende handling som både rummer venskab, romantik og en gang imellem også intriger. Følg med i Violettas spændende liv og oplev et moderne eventyr der både fanger og fortryller.

Serien vises mandag, onsdag og fredag kl. 16.00

Mandag d. 14 oktober blændede Disney Channel op for det første afsnit af den medrivende føljeton om Violetta. Serien kan følges på kanalen mandag, onsdag og fredag kl. 16.
Serien er oprindelig indspillet på spansk, men sendes i Danmark med dansk tale. Der vil desuden være mulighed for at se genudsendelser med engelsk tale og danske undertekster.

violetta

Comments 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.