Vinterstøvler til børn i læder

Vinterstøvlerne fra Arauto RAP er smarte og praktiske

Arauto vinterstøvler til børn

Vinterstøvlerne fra Arauto RAP er både lækre, smarte og praktiske.

Jeg har netop købt vinterstøvler til Emil af mærket Arauto RAP. Jeg ville gerne have nogle i læder, da jeg synes, det er mest lækkert og pænt at se på. Og så skulle de være med for, så hans fusser kan holde sig varme over vinteren.

 

Jeg prøvede forskellige støvler på ham, og der var rigtig mange modeller og mærker, der passede ham dårligt. Nogle var for svære for ham at komme ned i, hvis han overhovedet kunne få foden i. Ellers var de for høje. Når man kun er 1 år og derfor ikke er så høj, synes jeg, det virkede meget voldsomt, når han havde en høj støvle på. Vinterstøvler er store i forvejen, så hvis de også går højt op på benet, bliver de alt for voldsomme.

Jeg endte med at købe et par vinterstøvler fra Arauto RAP i natural. De er i læder, har uldfor og så er de super nemme at give ham på, da der foruden åbningen er lynlås i siden. Jeg kan også godt lide, de har snørebånd, selv om det ikke er så praktisk som velcro.

Køb dem her:

Hos Kidsshoes.dk kan du få støvlerne i grøn, naturel og navy (blå). Hos GrowingFeet.dk har de i farverne sort og navy og til pigerne i bronze og lilla.

(Obs: Hvis du køber gennem det sidstnævnte link vil jeg modtage en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.