Vinterstøvler til børn – guide til at finde dem

Vinter er lig med slud, sjap og sne – og samtidig skal børnenes små fusser holdes varme og tørre

Det kan dog godt betale sig at gøre sin research på nettet inden man i ro og mag kan købe dem online – eller i en butik, hvis man foretrækker at børene skal prøve vinterstøvlerne på først.

Første ting man skal tænke på: Prisen. Leder du efter noget, der er dyrt, luksuriøst og lækkert? Eller bare noget, der er godt til prisen? Vi kigger her på noget i den mere luksuriøse ende af skalaen (dog kategoriseret efter pris!). Hvis man bare vil have noget, der er billigt (og det er der ingen skam i) – så skal du tjekke en anden guide.

Luksus vinterstøvler (+700 kroner)

Pinocchio & HIP vinterstøvler til børn er super gode, men også lidt pricy. Til gengæld skriger de også klasse, måske endda overklasse? Tag fx disse vinterstøvler, der er lavet til en dronning af en pige (som set hos babysteps.dk):

Men der findes dog også mere “praktiske” børnesko, som fx disse i lysebrunt læder til 899 kroner (hos babysteps.dk):

I luksuskategorien finder man også vinterstøvlerne fra Shoesme, som vi synes er rigtig seje:

Lige nu koster de 749 kroner hos Babysteps.dk.

Luksus vinterstøvler (500-700 kroner)

Hvis du ikke vidste det, så kan du lige så godt få det at vide: Sofie Schnoor vinterstøvler er rigtig seje! Tjek fx disse sorte støvler, der får enhver lille størrelse til at se rå ud!

Støvlerne er set hos Babysteps.dk.

Det var de vinterstøvler til børn, som vi har valgt at vise frem. Hvis du har andre favoritter, så kan du jo smide en kommentar herunder med et link til dem (husk – kun et link per kommentar, ellers bliver kommentaren afvist som spam …)

Comments 23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.