Skab et eventyrligt værelse til dit barn

Mange forældre står med en vis undren, og til tider kan føle, at det er svært for at få skabt de rette rammer, når de skal omdekorerer børneværelset: et sted, hvor ens barn kan lære, lege og slippe sin fantasi løs.

Sådan finder du det rette skrivebord til børneværelset

Skrivebordet er et vigtigt møbel på børneværelset, da det er her, dit barn sidder og tegner, laver lektier og læser. Det er dog ikke nemt at gå ud og købe et skrivebord til dit barn, fordi der findes mange forskellige slags.

Skab hygge på børneværelset

På et børneværelse skal der være plads til det hele. Leg, dans, søvn, koncentration og meget mere til. Dit barn skal kunne udvikle sig, og det kræver, at der er plads til udfoldelse. Med alle de ting der befinder sig i et børneværelse, kan det være svært, at følge en bestemt indretning og skabe en personlig stil på værelset.

Sengetøj til børn i flotte farver

Sengetøj til børn med flotte farver og mønstre er der meget af. Se her eksempler fra blandt andet Småfolk og Hay Der må gerne være knald på farverne, når det kommer til indretning af min 1-årige drengs værelse. Og heldigvis er der rigtig meget lækkert sengetøji størrelse baby og junior med flotte farver og mønstre.

Tremmeseng som børneseng

Tremmesenge kan du få i mange afskygninger. Se her, hvad du kan få af tremmesenge til dit barn, som har et enkelt og klassisk udtryk   Inden for børnesenge er en tremmeseng den perfekt seng, når barnet er blevet for stor til vuggen, men ikke stor nok til en almindelig seng.

Børnesenge med enkelt og klasssisk udtryk

Børnesenge kan du få i mange afskygninger. Vi guider dig her til, hvad du kan få af senge til børn, som er i en enkel og klassisk stil   Inden for børnesenge er en tremmeseng den perfekt seng, når barnet er blevet for stor til vuggen, men ikke stor nok til en almindelig seng.

Ideer til dåbsgaver i klassisk design

Vil du gerne give klassisk design i dåbsgave, så få her inspiration til, hvad du skal købe som for eksempel Piet Heins flagstang og tumlemøblerne fra Bobles   En barnedåb er forbundet med mange traditioner også omkring gavegivning. Nogen vil gerne give noget, de selv fik som barn eller har givet deres egne børn som Brio-legetøj eller nogen bestemte børnebøger.

Her kan du købe genbrug til børn

Du kan få mange ellers dyre ting til dit barn, hvis du køber dem brugt. Vi guider dig til steder, hvor du kan købe genbrug til børn Både nethandel og genbrugsbutikker melder om stor stigning i slaget af brugte varer til børn, skriver avisen 24timer i dag.