Skab hygge på børneværelset

På et børneværelse skal der være plads til det hele. Leg, dans, søvn, koncentration og meget mere til. Dit barn skal kunne udvikle sig, og det kræver, at der er plads til udfoldelse. Med alle de ting der befinder sig i et børneværelse, kan det være svært, at følge en bestemt indretning og skabe en personlig stil på værelset.

Sengetøj til børn i flotte farver

Sengetøj til børn med flotte farver og mønstre er der meget af. Se her eksempler fra blandt andet Småfolk og Hay Der må gerne være knald på farverne, når det kommer til indretning af min 1-årige drengs værelse. Og heldigvis er der rigtig meget lækkert sengetøji størrelse baby og junior med flotte farver og mønstre.

Tremmeseng som børneseng

Tremmesenge kan du få i mange afskygninger. Se her, hvad du kan få af tremmesenge til dit barn, som har et enkelt og klassisk udtryk   Inden for børnesenge er en tremmeseng den perfekt seng, når barnet er blevet for stor til vuggen, men ikke stor nok til en almindelig seng.

Her kan du købe genbrug til børn

Du kan få mange ellers dyre ting til dit barn, hvis du køber dem brugt. Vi guider dig til steder, hvor du kan købe genbrug til børn Både nethandel og genbrugsbutikker melder om stor stigning i slaget af brugte varer til børn, skriver avisen 24timer i dag.
Ugle af Anne Sofie Holm.

Flotte ugler til vægen fra Anne Sofie Holm

Illustratoren Anne Sofie Holm har lavet nogle helt skønne ugler, som man kan hænge på væggen i børneværelset – eller direkte i stuen om man vil. Ugle af Anne Sofie Holm. Uglerne er tegnet med vandfarve, plakatfarve og farveblyanter og er allerede blevet omtalt i mange magasiner (som ‘Vi Forældre’ og ‘Bolig’) og på Go’ Morgen Danmark på TV2.