Vælg briller der passer til dine børn

Mange børn bliver født med bygningsfejl, og de har derfor behov for briller. Brillerne har stor indflydelse på dine børns hverdag, og de kan have stor betydning for deres sociale omgang i skolen. Derfor er det vigtigt, at du sammen med dit barn finder nogle briller, som sidder godt, og som dit barn føler sig godt tilpas med. Dette kan medvirke til at styrke dit barns selvtillid, og dit barn er derfor glad for at gå i skole med briller. Briller til børn kan derfor være en udfordring at finde, men de rette briller kan gøre hverdagen lettere.

Briller eller kontaktlinser

Det er ikke alle, der føler sig godt tilpas med at gå med briller. Her kan en anden løsning være kontaktlinser, men kontaktlinser kræver en vis hygiejne, og det er vigtigt, at barnet selv kan håndtere dette, før han eller hun begynder at bruge kontaktlinser. Nogle børn føler sig bedst tilpas med kontaktlinser, men dette kan også være en løsning, hvis man oplever, at brillerne ofte går i stykker, fordi barnet er meget aktivt. Det kan være en udfordring at dyrke sport med briller, og derfor kan kontaktlinser her være en god løsning.

Få den rette rådgivning inden du køber briller eller kontaktlinser

Før man vælger, om sit barn skal have briller eller kontaktlinser, så er det vigtigt, at man rådfører sig hos en optiker. Hos Tommerup Optik er det muligt at få kompetent rådgivning. Med denne rådgivning kan du sikre, at dit barn får gode og funktionelle briller, og du kan samtidig sikre, at dit barn ikke får kontaktlinser, før dit barn er klar til at håndtere en hverdag med kontaktlinser. Rådgivning hos en optiker kan derfor være en god vej til at træffe en god beslutning. Optikeren har en vis erfaring, og en optiker ved, hvad der har fungeret for andre børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *