Unikke temapakker til børnefødselsdagen

Find et stort udvalg af klassiske og nye temaer til børnefødselsdagen hos MagiskeMinder.dk

Hvis du hører til dem der gerne vil gøre noget ud af dit barns næste børnefødselsdag, men ikke føler du har tid. Så er en af de unikke temapakker fra Magiske Minder den perfekte løsning. Pt. kan du vælge mellem 14 skønne temaer, der er noget for både piger og drenge samt for de mindste.

Med en temapakke får du styr på rammerne til børnefødselsdagen. Så er der mere tid til planlægning af de sjove indslag og aktiviteter på dagen. Deluxe Temapakkerne indeholder nemlig alt det service og pynt, man skal bruge til en festlig og vellykket børnefødselsdag.

Alt dette får du med i en Deluxe Temapakke:

– En flot interaktiv borddekoration

– En personlig guirlande med fødselsdagsbarnets navn

– 3 store papirdekorationer

– Papirhatte med tilhørende, fine temadekorationer

– Tema tallerkener og servietter

– Ensfarvede tallerkener, papkrus, gafler og dug med praktiske plastic underside.

Temaer:

Prinsesse, pirat, fodbold, cirkus, dinosaur, blomsterfe, Hello Kitty, robot, big rig, safari, cowboy, Peter Kanin, teddy og plet – se også alle temaerne her: Børnefødselsdage

Nyhed i Danmark

Magiske Minder bringer børnefødselsdagen op på et nyt niveau både hvad angår stil og kvalitet. Alle temaer og øvrige produkter er gennemtænkte og gennemførte. Som en nyhed i Danmark kan man købe dekorative guirlander med ens barns navn på. Guirlanderne indgår i temapakkerne, men kan også købes enkeltvis og gives som gave. Guirlanderne vil pynte på ethvert børneværelse også længe efter fødselsdagsfesten.

 

Comments 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.