Sådan vælger I den rigtige barnevogn

Som nybagte forældre er der en milliard ting, man skal tage sig af. Selvom i har brugt hele graviditeten til at forberede jer på at være forældre, så er det helt normalt, at i ikke føler jer parate. Man kan nemlig ikke bare læse sig frem til at være gode forældre.

Har du hørt om den nye fortolkning af det kendte segboard?

Funboards.dk kan nu præsentere en nyfortolkning af det klassiske segboard, sådan at du kan være endnu mere fremme i skoene end med et segboard. Segboards kender du. De har efterhånden været overalt i gadebilledet og skabt masser af opmærksomhed, både fordi de er smarte, sjove og fede at lege med.

Hvad skal være i fokus, når jeg køber ny garageport?

Hvis du skal købe ny port til din garage, så er der mange ting, du skal overveje. Det betyder også, at det er vigtigt, at du vælger med omhu. Ved at gøre dette, så er der større chance for at gøre et fornuftigt valg.

Glæd børnene med et nyt headset

I dag er det mere normalt at børnene sidder indenfor foran computeren eller en konsol end at de leger udenfor hele dagen lang. Det betyder også, at der er meget forskelligt udstyr på markedet, som alt sammen kan være med til at gøre spiloplevelsen bedre.

Bliv klar til babyens ankomst med udstyr fra BabySam

Har du et barn på vej, så er du sikkert allerede i fuld gang med alle forberedelserne, for dem er der nemlig mange af. Der skal både indrettes børneværelse og købes alle de nødvendige ting til barnets første tid. Det kan være overvældende at blive forældre for første gang, og derfor gælder det om at have så meget som muligt på plads inden barnet kommer, så du har færre ting at bekymre dig om.

Hvilken mode hitter til mindre børn i 2017?

Hvis du skal købe nyt tøj til dit barn, så er der mange aspekter, der skal overvejes. Der er mange forældre, der er af den opfattelse, at det udelukkende er det udseendemæssige aspekt, der har relevans. Faktum er dog, at der ligeledes er mange andre aspekter, der har relevans – og endda større relevans end udseendet.

Legehuse og hytter: underholdning til de næste mange år

Hvis I har hus og have, kommer spørgsmålet fra jeres børn helt sikkert en dag: ”Hvornår må vi få et legehus?” Hvis I har haven til det, er det en fantastisk investering. Ikke kun vil I give jeres børn en masse gode minder med skøn leg, men det kan faktisk også gøres rigtig hyggeligt med lidt snilde, den rette placering og en god farve til malingen.

Vælg den rigtige skoletaske

Skolestart er en stor dag i et barns liv, og der er ofte mange ønsker fra børnene. Det er især Spiderman og Frost, der hitter hos de små i år, men ergoterapeuter påpeger, at det langtfra altid er den bedste måde at vælge en taske på.

Sådan giver du dit barn de bedste søvnbetingelser

Vi ved alle, at søvnen er en af de vigtigste grundsten for et sundt helbred. Søvnen gør, at mennesket kan klare alle de stimuli, det bliver udsat for i løbet af dagen – psykisk såvel som fysisk. Søvn kan ikke undværes, og den bør være af høj kvalitet så ofte som muligt, hvorfor det bør prioriteres højt.