Tremmeseng som børneseng

Tremmesenge kan du få i mange afskygninger. Se her, hvad du kan få af tremmesenge til dit barn, som har et enkelt og klassisk udtryk

tremmesenge

 

Inden for børnesenge er en tremmeseng den perfekt seng, når barnet er blevet for stor til vuggen, men ikke stor nok til en almindelig seng.

Jeg har fundet en nogle tremmesenge med et enkelt og klassisk udtryk, og som derfor kan gå i de fleste børneværelser eller som kan være et pænt møbel, hvis barnet skal stå i soveværelset eller stuen.

Den første seng jeg vil nævne, er den klassiske JUNO-seng fra 1940´erne. JUNO-sengen er blevet fornyet siden og sælges fra eksempelvis junofurniture.com, hvor den koster 9.999 kr.

Læs mere om , hvordan du kan spare penge på en Juno-seng i artiklen ” JUNO-sengen billigt”

Du kan også få en seng i samme stil, men noget billigere. Det er kilesengen fra Sebra, som er set hos Sovedyret.dk til 4.799 kr. Sebra sengen vokser med dit barn og kan bruges fra 0-6 år.

En anden seng, og som jeg synes er superflot i sort, er Noah sengen. Noah sengen kan også forlænges. Noah sengen lan fås hos noahbeds.dk og koster 4.995 kr.

En anden seng er Kombisengen Cot Silver fra minegenverden.dk. Den har et mere moderne udtryk med sine brede tremmer. Den kan laves til junior-seng og sofa og koster 4.199 kr.

Sengen fra Hoppekids er, hvad jeg forbinder med en klassisk tremmeseng. Den har runde tremmer, og bunden kan indstilles i 3 højder. Sengen er set hos Coop.dk og koster 849 kr.

En anden klassisk tremmeseng er Babysams XY Klassiske. Den findes i mange flotte farver. Bunden kan indstilles i 3 højder, og siden kan sænkes. Sengen kan derfor bruges, når barnet er 6 måneder-2 år. Sengen koster 999 kr. og er set på babysam.dk.

( Obs: Med linket til minegenverden.dk og Sovedyret.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.