Renæssance til bohemestilen?

Begrebet ”luksushippie” har i de senere år skabt større og større genklang på tværs af både det danske og internationale modemiljø. Bohemen er (inden for modetøj) en stil, som er særlig kendetegnet af en blød romantisk tanke, der gennemstrømmer designet. Dertil fungerer boheme typisk godt som lag på lag mode, hvor dele og farver – særligt de støvede pastelfarver – kan mikses på kryds og tværs, både fra forskellige mærker til forskellige stile og tykkelser i stoffet.

Lider du af stress?

Det kan vise sig som indre uro, søvnproblemer, hjertebanken, koncentrationsvanskeligheder. Måske er du så stresset at du allerede blevet sygemeldt fra dit arbejde? Stress er en fysisk reaktion, hvor kroppen enten siger helt fra over for presset ved at lukke ned for din koncentrationsevne, hukommelse og energi, eller hvor det kan være umuligt at skrue op og ned for energiniveauet på samme måde, som du plejer.
Telefoner til børn

Er det tid til barnets første telefon?

Hvis du er forælder i dag, er der en god chance for, at du fik en mobiltelefon, da du var teenager. Nogle har måske slet ikke haft en, før de blev voksne, og fælles for begge grupper er, at den første telefon højst sandsynligt var en Nokia 3310.
kenzo børnetøj

Find et stort udvalg af Kenzo børnetøj online

Børn har såvel som voksne af og til behov for nyt tøj. Oftest er det også et ønske for dem at få noget tøj, som de føler sig tilpasse og fine i. Her er det især utrolig vigtigt, at børnene har no-get tøj, som passer til den pågældende årstid og vigtigst af alt er komfortabelt at have på, så de kan fuldføre deres fornemmeste opgave – at være børn og lege ubesværet.

Hvilken mode hitter til mindre børn i 2017?

Hvis du skal købe nyt tøj til dit barn, så er der mange aspekter, der skal overvejes. Der er mange forældre, der er af den opfattelse, at det udelukkende er det udseendemæssige aspekt, der har relevans. Faktum er dog, at der ligeledes er mange andre aspekter, der har relevans – og endda større relevans end udseendet.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.
rabatkoder-til-born

Få store rabatter på dit børnetøj med rabatkoder

Børnetøj er i dag gået hen og blevet uhyr dyrt flere steder, og mange forældre benytter sig derfor glædeligt af de ældre børn, venner eller bekendtes aflagte tøj, i håb om at man kan snige sig uden om de større køb såsom vintertøj og sko.

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev her og få 100 kroner til at købe eksempelvis børnetøj for. Der er fri fragt og 30 dages gratis retur. 

Fodboldklubber får hjælp til nyt udstyr – Hjælp dine børns fodboldklub med et sponsorat

Hvis du kender et fodboldhold, der trænger til nye fodboldstøvler eller bolde, så hjælp Carlsberg Sport med at finde nye talenter, der har brug for at blive hjulpet på vej med nyt udstyr. Det er nemt at tilmelde sig via videoen herunder og du kan på den måde være med til at skaffe lækkert nyt udstyr til dine børn og deres klub.