Gaven til hende du holder af

Vil du gerne forkæle hende, du holder af? Og leder du derfor lige nu efter den ting, som du ved, at hun vil elske at få, som hun vil sætte pris på lang tid ud i fremtiden, og som bestemt vil sprede sig som et smil på hendes læber?

Sådan forkæler du kvinden eller pigen i dit liv

Nogle gange bliver man bare ramt af en følelse, hvor man har lyst til at forkæle kvinden – eller pigen – i sit liv. Og det er helt bestemt en fantastisk ting, men hvis man ikke er så god til at finde på måder at forkæle på, så kan det godt være lidt svært at udføre. 

Børnetøj fylder meget i boligen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der bor i nogle mindre boliger, og det er af den simple grund, at det er billigere, og at der ikke er råd til kæmpe huse. Dog skal man i mange tilfælde tænke en smule praktisk og funktionelt, når man indretter sådanne små boliger, som ofte kun består af nogle små kvadratmeter, og det er noget, der især kan være en udfordring, hvis man har et barn eller måske endda flere børn.

Renæssance til bohemestilen?

Begrebet ”luksushippie” har i de senere år skabt større og større genklang på tværs af både det danske og internationale modemiljø. Bohemen er (inden for modetøj) en stil, som er særlig kendetegnet af en blød romantisk tanke, der gennemstrømmer designet. Dertil fungerer boheme typisk godt som lag på lag mode, hvor dele og farver – særligt de støvede pastelfarver – kan mikses på kryds og tværs, både fra forskellige mærker til forskellige stile og tykkelser i stoffet.

Lider du af stress?

Det kan vise sig som indre uro, søvnproblemer, hjertebanken, koncentrationsvanskeligheder. Måske er du så stresset at du allerede blevet sygemeldt fra dit arbejde? Stress er en fysisk reaktion, hvor kroppen enten siger helt fra over for presset ved at lukke ned for din koncentrationsevne, hukommelse og energi, eller hvor det kan være umuligt at skrue op og ned for energiniveauet på samme måde, som du plejer.
Telefoner til børn

Er det tid til barnets første telefon?

Hvis du er forælder i dag, er der en god chance for, at du fik en mobiltelefon, da du var teenager. Nogle har måske slet ikke haft en, før de blev voksne, og fælles for begge grupper er, at den første telefon højst sandsynligt var en Nokia 3310.
kenzo børnetøj

Find et stort udvalg af Kenzo børnetøj online

Børn har såvel som voksne af og til behov for nyt tøj. Oftest er det også et ønske for dem at få noget tøj, som de føler sig tilpasse og fine i. Her er det især utrolig vigtigt, at børnene har no-get tøj, som passer til den pågældende årstid og vigtigst af alt er komfortabelt at have på, så de kan fuldføre deres fornemmeste opgave – at være børn og lege ubesværet.

Hvilken mode hitter til mindre børn i 2017?

Hvis du skal købe nyt tøj til dit barn, så er der mange aspekter, der skal overvejes. Der er mange forældre, der er af den opfattelse, at det udelukkende er det udseendemæssige aspekt, der har relevans. Faktum er dog, at der ligeledes er mange andre aspekter, der har relevans – og endda større relevans end udseendet.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.
rabatkoder-til-born

Få store rabatter på dit børnetøj med rabatkoder

Børnetøj er i dag gået hen og blevet uhyr dyrt flere steder, og mange forældre benytter sig derfor glædeligt af de ældre børn, venner eller bekendtes aflagte tøj, i håb om at man kan snige sig uden om de større køb såsom vintertøj og sko.