Tjen penge på dit brugte børnetøj

Har du sækkevis af brugt børnetøj, der ligger hen på lofter, i kældre og i klædeskabe, så kan webshoppen 0-4.dk være løsningen


Vi tilbyder en helt unik service, som alle familier kan benytte sig af. Vi påtager os opgaven med at sælge folks tøj, uden sælgeren selv skal gøre noget.” udtaler direktør Keld Bendtsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

“Det eneste man skal gøre er, at sende tøjet til os – så klarer vi resten. Vi sorterer, registrerer, fotograferer samt markedsfører tøjet. Alle sælgere kan selv følge med i, hvornår deres tøj bliver solgt, samt hvor meget de har tjent.”

Keld Bendtsen fortsætter “…under gennemgangen af alt det tøj vi modtager, er vi meget kritiske mht standen af tøjet. Det mest slidte tøj vi accepterer, er i så god stand, at det bestemt ikke ser nedslidt ud. Det må det simpelthen ikke!”

Kan komme ud til mødregrupper
Konceptet stopper dog ikke her. Ud over salg af tøj i kommision, fungere 0-4.dk som en helt almindelig webshop. Sidst men ikke mindst, er der mulighed for, at få 1-2 representanter fra 0-4.dk ud på besøg i sin mødregruppe eller lign.

Her bliver et udvalg af tøj præsenteret og det vil være muligt at afgive bestilling på yderligere varer eller aflevere en sæk tøj eller 2, som man ikke længere har brug for.

Denne service er indtil viderer mulig i Storkøbenhavn, men er planlagt til at dække resten af landet.

Comments 22

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.