Tips og tricks: Hold den fedeste børnefødselsdag

Hvis man vil holde den fedeste børnefødselsdag kræver det lidt forskellige ting. Alt skal planlægges og organiseres, så man ikke spilder sin tid på noget, som man kunne have gjort anderledes. Vi har hevet lidt forskellige tips og tricks ud fra bloggen omfamilie.dk, så du kan få skræddersyet den fedeste børnefødselsdag til dit barn.

Oppyntning

Det første trin i oppyntningen er at sætte sig fast på et tema. Det kan bla. være et farvetema, så alt er i denne farve, eller et pirat tema, prinsesse tema eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi (og din research ;)) som sætter grænserne.

Man behøver ikke længere gå ned i den lokale butik, for at købe det kedelige pynt til fødselsdagen. Du kan blot google “pynt til børnefødselsdag” og så vil du få en masse forslag op fra forskellige hjemmesider, som sælger balloner, servietter, krus, dug og lys til kagen, i lige præcis det tema du ønsker.

De tre vigtigste ting:

Balloner: Børn elsker balloner og er rigtig gode til at finde på en helt masse lege med dem, så de er et must have! Hvis du vil have ballonerne til at hænge ned fra loftet, behøver du ikke nødvendigvis købe helium.  – Et trick kan være at folde noget klisterbånd, så det klæber på både ballonen og den anden vej og dernæst sætte den op til loftet. På den måde ligner det at de selv flyver der oppe, men er en billigere og nemmere løsning – Husk noget bånd der hænger ned fra ballonen (det ser pænere ud).

Comments 1

  1. Klaus

    Min datters fødselsdag blev afholdt på denne måde, både med hendes klasse og med vores familie. Næste gang skal vi bruge den her metode til at pynte med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *