Tips til skiferien med børn

Skiferier er ekstremt børnevenlige. Børnene kan bruge alt deres energi på pisterne ved at stå på ski og kælke. Al den friske luft gør dem trætte om aftenen, hvor der er tid til hygge med spil, varm kakao og brændeovn. Men skiferier med børn er ikke ren idyl – det kan også være noget udfordrende. Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du holder skiferie med børn på bedste vis.

Hav udstyret og det varme tøj i orden

Ingen skiture på børnebakken uden skiudstyr. Har du ikke udstyr til børnene, skal det lejes på skistedet. Mange skisportssteder tilbyder faktisk at levere udstyret til lejligheden eller hytten ved ankomst. Det er klart en fordel for børnefamilier, da I slipper for grædende børn i køen til udstyret. Undersøg muligheden for at bestille levering af udstyret. Dertil skal du selvfølgelig medbringe masser af varmt tøj. Fod- og håndvarmere, skiundertøj, varme strømper, vanter, huer, vinterjakke, vinterbukser og varme trøjer er et must. Engel Natur har et godt udvalg af varmt tøj til børn – i supergod kvalitet.

Giv plads til leg, hygge, legetøj og spil

De voksne kan måske tilbringe hele dagen på skiene, men det kan børn sjældent. Derfor er du nødt til at have sjov underholdning i ærmet, der kan variere jeres aktiviteter. Giv plads til kælketure, sneboldkampe, bygning af snemænd og snehuler. Hyg indenfor med at tegne, spille spil, lege med legetøj og se en god film med masser af snacks. Snacks er også gode at medbringe på skibakkerne, hvor børnene kan lokkes med et stykke vingummi eller chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *