Ting du kan lave med dit barn

Det bånd, der eksisterer mellem et barn og dets mor eller far, er noget helt særligt. Det er et bånd, der opstår lige så snart, en mor kan føle barnets første bevægelser i maven, og faren holder barnet i sine arme for første gang. 

Og så er det en følelse af at høre til og være en del af en familie, der altid vil være der for hinanden. Intet er stærkere end kærligheden mellem mor, far og barn. 

Derfor er det også vigtigt at pleje forholdet til hinanden, og det kan let gøres ved hjælp af forskellige aktiviteter, der kan udøves i fællesskab.

Læse børnebøger

At læse en god bog højt for sit barn eller bare nyde den sammen, er en helt særlig oplevelse. 

Bøger er nemlig med til at udvide horisonter hos unge såvel som voksne, og man kan tage megen læring med sig ved at læse bøger. 

Du kan finde fine børnebøger hos Karens Univers. De bedste bøger er dem, der efterlader tanker og indtryk hos læseren, og der findes intet bedre publikum end børn. 

Børn forundres over de mindste ting, og de lærer en masse ved at læse børnebøger. Ved hjælp af læsning bliver læringen kreativ, sjov og overraskende, og en god bog vil helst sikkert gøre hele forskellen for forholdet mellem forældre og børn. 

Meditere

Selvom det måske lyder som en pudsig aktivitet, så er det rigtig sundt og godt at meditere sammen med sit barn. 

Meditation behøver nemlig ikke kun at være en aktivitet for voksne, og også børn kan få enorm stor glæde af at meditere. Hos Karens Univers kan du både finde meditationer til børn og meditationer til voksne. 

Igennem meditation kan børnene finde en ny ro inde i sig selv, og de kan udforske deres fantasi, selvværd og egen personlighed på en helt speciel måde.