Termotøjet fra Mikk-Line og Name it er billigst

Der er flere forskellige mærker inden for termotøj. Et pristjek viser, at mærket Mikk-Line og Name it laver de billigste termosæt

termotøj billigst

Termosæt fra Mikk-Line (1), Name it (2), CareTec (3), CeLaVi (4) og Racoon (5). Foto: Smartkids.dk og Magasin.dk.

 

Termotøj er et godt valg som overtøj til børn og baby, når det ikke er frostgrader i vinterhalvåret. Der er herhjemme forskellige mærker, der fører termotøj, hvor de mest udbredte er CeLaVi, Mikk-Line og CareTec.

Jeg synes, alle termosæt er pæne ensfarvede, og alle mærker har termosæt i mange forskellige farver, så man skal bare finde sin favoritfarve. Det virker også som om kvaliteten er nogenlunde ens, at de alle er vind- og vandafvisende osv. Så derfor, synes jeg, mere det er et spørgsmål om pris end udseende, når det kommer til hvilket termosæt, man skal købe.

Jeg har derfor via Pricerunner.dk og research på nettet ville finde frem til hvilket mærke, der laver det billigste termotøj.

Jeg har ikke taget slagtilbud med, da de som sagt er kortvarige. Men når man er inde i en webshop, kan man selvfølgelig altid se, om der er nogle termosæt på tilbud. Og det er der ofte. Men det er ofte i begrænsede størrelser og farver.

Priserne jeg har fundet frem til er ikke inkluderet fragt, hvis webshoppen har det.

200 kr. for det billigste sæt

Pristjekket viser, at termotøj fra Mikk-Line (nr. 1) er billigst med en pris på omkring 200-300 kr. i de fleste webshops. Hvis termosættet er med fleece foer koster det oftest 300 kr. Eksempler på webshops hvor du kan få Mikk-Line er Casara.dk og Smartkids.dk

På en delt førsteplads er termosættet fra Name it med en pris på for 200 kr. kr. hos Nameit.dk eller Smartkids.dk.

Dernæst er der termotøj fra CareTec (nr. 2). Her ligger prisen i de fleste webshops på 300 kr. Hvis du vil have med foer koster de 350 kr. CareTec kan du få hos for eksempel Filabel.dk, Trendyshop.dk og Kids-world.dk.

Et andet mærke, der laver termosæt er CeLaVi (nr 3). Deres termosæt har varmt fleecefoer, og koster 350 kr. i de fleste webshops . CeLaVi kan du få hos blandt andet Filabel.dk og Magasin.dk.

Og så er der termosæt fra Racoon til 599 kr (nr. 4). Racoon kan du få hos for eksempel Magasin.dk. og Smartkids.dk.

(Obs: Hvis du køber gennem Filabel.dk, Magasin.dk, Smartkids.dk og Casara.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *