Tag på køreferie med familien i jeres tempo

Trænger I til at komme på ferie, men er ikke meget for, at jeres barn skal sætte i et skrig, ligeså snart I er kommet ombord på flyet? Så kan I i stedet lease en bil og rejse på ferie i den. Her skal I ikke tænke på, om andre bliver sure eller irriteret, hvis barnet skulle blive utilfreds. Her kan I tage det stille og roligt og tage alle de pauser, I behøver.

 

Giv barnet store oplevelser fra start

Det kan for mange være en stopklods at komme ud at rejse, fordi de er bekymret for, hvor meget barnet vil forstyrre de andre i en bus eller på et fly. Og det er synd, fordi det vil være sundt for jer som forældre at komme lidt væk og ikke mindst at give barnet nogle begivenhedsrige oplevelser fra starten af dets liv. Selvom I har barn med – og det kan være hårdt arbejde – kan I stadig slappe mere af, fordi I ikke skal tænke på arbejde, opvask, vasketøj og lignende gøremål i hverdagen.

 

Så for at komme afsted uden det skal koste jer en bondegård, kan I lease en bil. En bil kan leases ned til 6 måneder. Den vil desuden være god at have i barselsperioden, hvor den lille nye er kommet, og alle mand og udstyr skal tranporteres fra A til B. Da vil 6 måneder være en passende periode. Måske kan I slet ikke undvære en bil bagefter. Da kan I lease en bil på ny.

 

Hvordan foregår leasing?

Leasing af bil betyder, at du låner eller lejer en bil i en bestemt periode af et leasingselskab. I den periode er det godt at have styr på, hvor meget du forventer at køre i den, da det er afgørende for den pris, du skal betale månedligt for at leje den. Forbered dig derfor på det. Ved leasing betaler du et engangsbeløb for bilen, som du ikke får igen, og herefter skal du betale en fast månedlig ydelse. Kører du ikke mere, end I har aftalt, kan du regne med denne pris.

 

Vær opmærksom på hvad der indgår i leasingaftalen. Se efter, om det er leasingselskabet, der står for forsikring, skade på bilen, vægtafgift og andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *