Tag på med børnene ferie! Også selvom du er skilt

Der er mange familier der er skilte i Danmark. Selvom statistikken heldigvis er faldende, er der stadig rigtig mange danske familie der er skilte. Men det betyder slet ikke at det skal gå ud over ferielysten. Der kan faktisk resultere i nye venner og bekendte.

Soloferie hitter

I 2019 var der 10454 danskere der blev skilte og det svarer ca. til 35%. Derfor så man specielt i 2017 en stigning i soloferier. En opgørelse fra TUI viste at 18% i 2017 af dem der rejste med børn, rejse alene. Men det behøver slet ikke være et skidt ting, vurdere en repræsentant fra Danski, der har udbudt en rejser for netop singler. En af deltagerne udtalte at det var meget hyggeligt både for ham og for børnene. Han kunne snakke med andre forældre og blive venner med dem, og det samme kunne hans børn. Så fik alle nye venner og på mange områder var det en stor succes. Så selv om du føler du er en af de uheldige, der er blevet skilt med din partner, behøver dig og dit barn ikke nødvendigvis være berøvet for en fed ferie for alle parter.

Kufferter til børn

Der er få ting der er sødere end et barn der går op og tager ansvar for deres ejendele. Det er ofte bamsen eller en dukke eller lignende der, men hvad med en kuffert? Man kan få de sødeste bamselignende skoletasker men også kufferter fra Affenzahm. På denne måde lærer du dit barn at tage ansvar for nogle ting som også er vigtige for dig! Hvis det ikke lige er dig og du tænker mere praktisk, er en god måde at sparer nogle penge på, når i rejser til udlandet med fly, er at udnytte jeres håndbaggagekuffert. Hvis man køber den rigtige, hvor målene er præcis lige så store som de nu må være, vil du blive overrasket over hvor meget af dit barns tøj der kan være i den. Og på den måde behøver du ikke at skulle købe en kæmpe kuffert til dit barn, eller for den sags skyld dele pladsen i din kuffert med dit barn, og hvem ville ikke ønske de havde mere plads i kufferten!

Fornuftig påklædning

Når i nu tager til Sydspanien eller Australien, eller Afrika, eller et af de andre meget varme steder i verden, er det ekstremt vigtigt i passer på de små. Og det gælder selvfølgelig i høj grad om at smøre dem ind i diverse solcreme, så de ikke bliver forbrændt. Men her kan en solhat virkelig gøre underværker og hjælpe. Fordi det er ikke kun selve forbrændingen der er farlig for barnet, det er også det at få solstik. Solstik forekommer når ens krop og specielt hoved overopheder og netop derfor er det vigtigt med solhatten. Hvis du er en af de mere fornuftige forældre, leder du måske efter organiske produkter til barn. Her kan liewood klart anbefales. De laver både solhatte, men også meget andet tøj, dyn betræk som sko, alt sammen med fokus på bedste kvalitet til børn.