Tag børnene med på ferie til Afrika

Der er ikke noget bedre end, når ferien nærmer sig, og man skal ud og rejse med hele familien. Det er altid dejligt at komme lidt væk fra det triste vejr i Danmark og komme ned og nyde varmen i de mere sydlige lande. De fleste familier vælger blot at rejse ned til de typiske europæiske lande, såsom Frankrig, Spanien eller Italien, men hvis man gerne vil opleve noget anderledes og spændende med sin familie, kan man overveje at tage turen til Afrika. Det er en anderledes tur, som kan bringe mange spændende minder og oplevelser med sig, som man kan dele med sin familie og huske resten af livet. Man kan blandt andet finde rejser til Afrika på Afrika Tours hjemmeside, hvor de har en hel række forskellige pakkerejser, man kan vælge i mellem. De har stor erfaring, når det kommer til at sammensætte fantastiske og enestående rejser til Afrika, så man kan få det fulde udbytte af de smukke lande, som ligger på kontinentet.

 

4 spændende rejsepakker til Afrika

Afrika Tours byder på mange forskellige rejsepakker til Afrika, hvor de sikrer sig, at man får en henrivende tur, som aldrig bliver glemt. Der er mange forskellige muligheder, man kan vælge i mellem, så man kan finde netop den rejse, som passer bedst til ens familien. Her er der 4 eksempler på spændende pakkerejser de tilbyder:

  1. Tag på drømmesafari i Kenya. Kenya er et enestående land, som byder på storslået natur og vildt dyreliv. Det er et oplagt safarimål, og Afrika Tours tilbyder blandt andet en rejse, hvor man både kan opleve det smukke Aderbare-højland, flamingoer og næsehorn i Nakuru, safari blandt rovdyr på Masai Maras savanne og meget andet. Det er en oplevelse for livet, som man aldrig vil glemme.
  2. Familievenlig safari i Kenya. Kenya er en af de mest populære destinationer i Afrika, fordi landet har så meget at byde på, og derfor er det også oplagt at tage derhen på familie safari. Man kan få en tur, hvor man blandt andet får lov til at se Karen Blixens farm, et elefantbørnehjem og en sejltur blandt flodhestene på Naivasha søen. Der er også en dansktalende rejseleder med, så man kan få det fulde udbytte af de mange oplevelser.
  3. Oplev dyrelivet i Tanzania. Tanzania er et sted, hvor man kan få oplevelser for livet, og en tredjedel af landets areal består af nationalparker, hvor man kan se enestående smuk natur og et mangfoldigt dyreliv. Man kan opleve den berømte dyrevandring bestående af gnuer og zebraer, som er noget, alle bør se en gang i deres liv.
  4. Familieferie i Sydafrika. Man kan opleve et dejligt subtropisk klima, hvor der er grønne landskaber og afrikanske landsbyer med stråtækte hytter. Man kan få en privat rundrejse med egen guide, hvor der især er taget hensyn til, at det skal være oplevelser tilpasset en børnefamilie. Man kan opleve alt fra det unikke dyreliv til snorkling i det indiske ocean.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.