Behandling af åreknuder i skridtet efter graviditet

Der opstår relativt ofte åreknuder i skridtet hos kvinder, når de er gravide, og det er ikke altid, at de går væk af sig selv. Få dem fjernet hos Åreknudeklinikkerne. Det er ikke unormalt, at kvinder får åreknuder i skridtet, når de har været igennem en graviditet, og de forsvinder ikke nødvendigvis efter fødslen.

Sørg for at strække ordentligt ud

Oplever du efter din træning, at du kan have svært ved at strække dine muskler ordentligt ud, og har du derfor ofte ømme muskler og led, når du afslutter din session? Så er der især et redskab, der kan hjælpe dig godt på vej med den rette form for udstrækning.

Super show til seje unger

Kender du gymnastikgruppen fra Århus kaldet Flying Superkids? Det talentfulde gymnastikhold startede som et ganske almindeligt gymnastikhold tilbage i 1967 og har siden udviklet sig til et af de helt store navne i gymnastikverden. Gymnastik lyder måske ikke som et sindsoprivende eller unikt fænomen, der tilhører specifikke danske hold, men den ambitiøse Århusgruppe har taget 35 lande med storm! 

Godt fysisk arbejdsmiljø i en aktiv arbejdsdag

Arbejder du som håndværker eller som freelance foredragsholder, hvor du står meget op og skal præstere foran andre, så er der god grund til at genoverveje din kropsholdning. For ligesom de fleste gerne vil fremstå selvsikkert overfor dem de taler til, så kan en selvsikker og opretholdt god stilling gøre mange gode ting for dine led og muskler.

Det skal du tænke over, når du overvejer en fertilitetsbehandling

Rigtig mange danskere oplever udfordringer i forhold til at få børn, men i dag er der heldigvis moderne fertilitetsbehandlinger og værktøjer, der muliggøre børne-projektet alligevel. Denne artikel vil indeholde nogle af de ting, man skal tænke over inden man indleder sit fertilitetsbehandlingsforløb.
Børnetandlæge

Børn og tandlæge

God mundhygiejne bør starte i en tidlig alder, og derfor er det også vigtigt, at børn kommer til tandlægen. Tandlægebesøg kan virke skræmmende for børn, men det behøver det ikke være. Du kan nemlig gøre meget for at forberede dit barn, så det bliver en god oplevelse.

Sådan nyder du godt af fordelene ved at cykle

Danmark bliver ofte omtalt som en af de største cykelnationer, og det er med god grund. Danskerne er nemlig et af de folkefærd, som oftest snupper cyklen, når de skal transportere sig selv. Det kan være nemt og rart bare at skulle hoppe op på en cykel og trille til din destination.

Hvornår man bør sende børn til psykolog?

Som forældre er barnets sundhed alfa og omega for at man selv er i stand til, at trives i hverdagen. Hvad end der er tale om det fysiske eller psykiske helbred, så vil det altid påvirke dig som forældre, hvis dit barn har det skidt.