Hudpleje som forælder

Som forælder kan det være svært at få tid og overskud til sig selv, og hvis det er ens første barn, kan stress hurtigt vise sig på huden. Selvom man er nybagt mor eller far, er det stadig okay at have et ønske om at se præsentabel ud og holde sin hud ren og pæn.

Fra grå og trist til glad og smuk

Savner du at møde et strålende ansigt i spejlet, når du ser på dig selv? Eller trænger dine negle til lidt kærlig pleje? Din hud? Dine læber? Dine tænder? Der findes et utal af skønhedsbehandlinger, som kan få dig til at stråle – både på indersiden og på ydersiden!

Nyd den gavnlige effekt af massage

Forestil dig at køre roligt ned af en lille allé. Drej så langsomt ind på grusvejen. Solen skinner ind ad vinduet, og du mærker strålerne varme din kind. Kan du allerede mærke skuldrene sænke sig? Uanset om du fornemmer freden eller endnu ikke er kommet ned i gear, kan du glæde dig over, at når du træder ud af bilen, er du på vej til en dejlig og afstressende massage.

Vælg briller der passer til dine børn

Mange børn bliver født med bygningsfejl, og de har derfor behov for briller. Brillerne har stor indflydelse på dine børns hverdag, og de kan have stor betydning for deres sociale omgang i skolen. Derfor er det vigtigt, at du sammen med dit barn finder nogle briller, som sidder godt, og som dit barn føler sig godt tilpas med.

Sørg for at strække ordentligt ud

Oplever du efter din træning, at du kan have svært ved at strække dine muskler ordentligt ud, og har du derfor ofte ømme muskler og led, når du afslutter din session? Så er der især et redskab, der kan hjælpe dig godt på vej med den rette form for udstrækning.

Godt fysisk arbejdsmiljø i en aktiv arbejdsdag

Arbejder du som håndværker eller som freelance foredragsholder, hvor du står meget op og skal præstere foran andre, så er der god grund til at genoverveje din kropsholdning. For ligesom de fleste gerne vil fremstå selvsikkert overfor dem de taler til, så kan en selvsikker og opretholdt god stilling gøre mange gode ting for dine led og muskler.

Det skal du tænke over, når du overvejer en fertilitetsbehandling

Rigtig mange danskere oplever udfordringer i forhold til at få børn, men i dag er der heldigvis moderne fertilitetsbehandlinger og værktøjer, der muliggøre børne-projektet alligevel. Denne artikel vil indeholde nogle af de ting, man skal tænke over inden man indleder sit fertilitetsbehandlingsforløb.
Børnetandlæge

Børn og tandlæge

God mundhygiejne bør starte i en tidlig alder, og derfor er det også vigtigt, at børn kommer til tandlægen. Tandlægebesøg kan virke skræmmende for børn, men det behøver det ikke være. Du kan nemlig gøre meget for at forberede dit barn, så det bliver en god oplevelse.

Sådan nyder du godt af fordelene ved at cykle

Danmark bliver ofte omtalt som en af de største cykelnationer, og det er med god grund. Danskerne er nemlig et af de folkefærd, som oftest snupper cyklen, når de skal transportere sig selv. Det kan være nemt og rart bare at skulle hoppe op på en cykel og trille til din destination.

Hvornår man bør sende børn til psykolog?

Som forældre er barnets sundhed alfa og omega for at man selv er i stand til, at trives i hverdagen. Hvad end der er tale om det fysiske eller psykiske helbred, så vil det altid påvirke dig som forældre, hvis dit barn har det skidt.