Styrk dit barns faglige kunnen

Kæmper dit barn med indlæringsvanskeligheder? Eller ønsker du blot, at dit barn får optimeret sine faglige færdigheder? Så er du måske på udkig efter en boardmaker, som netop kan være med til at styre dit barns faglige kunnen gennem sjov og visuel læring.

 

Oplev fordelene ved en boardmaker

En boardmaker er et computerprogram eller en form for indlæringssoftware, om man vil, som der gør dig i stand til simpelt at lave piktogrammer, symboler og billeder. Det betyder, at du med programmet kan prøve dig frem ved selv at designe dine egne, unikke piktogrammer, symboler og billeder. Det er blandt andet en mulighed at overføre egne billeder til programmet, hvorfor det kan blive gjort helt og særdeles personligt for dig og dit barn. Du har dog også mulighed for at gøre brug af programmets mere end 4.500 unikke symboler i både sort/hvid og farve, hvis du ikke føler, at du vil bruge tid på hele processen med at designe og sammensætte. Og ydermere udbydes boardmakeren på mere end 44 sprog, hvilket gør den i stand til at fungere for alle børn uanset baggrund.

På nuværende tidspunkt er boardmakeren er af de mest populære metoder blandt lærere, talepædagoger, paraprofessionelle og selvfølgelig forældre. Siden sin lancering i 2008 har boardmakeren således oplevet en stor efterspørgsel blandt børn og unge med diverse faglige udfordringer. Boardmakeren har således hjulpet en lang række børn og unge gennem deres faglige vanskeligheder, således skolegangen har syntes lettere at overkomme. Og den har været medvirkende til at styrke lysten til at ville lære og til at ville lære endnu mere end det, som blot forventes. Med en boardmaker er der således stor chance for et vellykket resultat både på det faglige niveau, men også hvad angår barnets tanker omkring det at skulle lære og blive bedre til noget.

Boardmakeren består af endeløst materiale, der giver dig som forældre rig mulighed for at skabe et lærerigt materiale til dit barn. Softwaren består af yderst brugervenlige funktioner, som gør det nemt at lave de forskellige læringsværktøjer som for eksempel kommunikationstavler, sociale handlingssekvenser og visuelle skemaer. Du har således mulighed for at sammensætte det perfekte undervisningsforløb, så det synes skræddersyet for netop dit barn og de ting, som dit barn har vanskeligt ved.

Så mener du, at dit barn har brug for hjælp til at lette læringen? Og mener du, at det skal ske på en både sjov og lærerig måde, som ikke kræver en hel del planlægning og kunnen inden for faget som lærer for dig som forældre? Så er en boardmaker måske den rette løsning for dig og dit barn.

Læs mere om udvalget

Vil du gerne have yderligere information og råd om, hvilken boardmaker du skal vælge for at være sikker på, at lige netop dit barns faglige kunnen styrkes, så se udvalget her. Og oplev de mange fordele en boardmaker kan have for lige netop dit barn og det behov, som dit barn har for både læring og metoder samt teknikker for indlæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *