Disney Frost legetøj er klart en vinder

Legetøj er en gave til de både store og små og et begreb der har eksisteret i årtusinder hvis ikke mere. Der findes legetøj til de helt små og til de større, ligesom der findes legetøj til voksne. Leder man dog efter en ægte vinder, så bør man i den grad kigge efter Disney Frost legetøj.

3 ideer til din næste børnefødselsdag

Det kan hurtigt kræve meget arbejde at planlægge en børnefødselsdag. Du skal forberede dig mentalt på, at der kommer en stor flok børn, som skal underholdes og stimuleres hele tiden. Det kan også være svært at finde på noget nyt og spændende, som tager børnefødselsdagen til et helt nyt niveau.

Leg med perler øger kreativitet

Der kan være rigtigt mange måder at få sit barn til at udfolde sig kreativt på, og blandt dem er leg med perler. Når børn leger med perler, får de muligheden for at fantasere og lave forskellige mønstre med perlerne på en perleplade.

3 typer legetøj du skal være særligt opmærksom på

Som forælder har man mange vigtige opgaver i forhold til sine børn. En af dem er at værne om deres sundhed – ikke bare i forhold til en varieret kost og regelmæssig motion, men også med hensyn til de ting, der omgiver børnene i deres hverdag.

5 juleaktiviteter til børnefamilien

December er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til at hygge sammen hele familien. Men hvilke aktiviteter er de allerbedste til hygge? Der findes et hav af gode aktiviteter som er perfekte til december måned, i denne artikel kommer vi med 5 bud på sjove aktiviteter til december måned.

Sjov udendørs leg for dit barn – året rundt

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege. De kan bruge timevis på det, og udover at de hygger sig med det, spiller leg desuden en vigtig rolle i deres udvikling. På grund af det svingende danske vejr, leger mange børn ofte indendørs store del af året.
Fodboldmål

Få far/søn-tid med fodbold i haven

I en hektisk hverdag kan det ofte være svært at få det hele til at hænge sammen, og mange gange går det ud over familien. Når den ene dag tager den anden, og du har travlt på arbejdet, er det nemt at glemme at være sammen med børnene nu og her.
trælegetøj

5 typer legetøj, der udvikler dit barn

I dag bruger mange børn mere tid med telefoner og tablets end med legetøj, og det er en ærgerlig udvikling. Selvom tablets kan udvikle nogle af barnets evner, er gammeldags legetøj nemlig mindst lige så lærerigt, og det styrker barnet på mange områder.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.

Få ideer til barnets julegave her

Der er færre og færre dage tilbage i kalenderåret, og snart er det juleaften, som står på menuen. Dette er en dag fyldt med hygge blandt familien og vennerne, men ligeledes er det en dag, hvor der bliver serveret god mad fra morgen til aften.