Leg med perler øger kreativitet

Der kan være rigtigt mange måder at få sit barn til at udfolde sig kreativt på, og blandt dem er leg med perler. Når børn leger med perler, får de muligheden for at fantasere og lave forskellige mønstre med perlerne på en perleplade.

3 typer legetøj du skal være særligt opmærksom på

Som forælder har man mange vigtige opgaver i forhold til sine børn. En af dem er at værne om deres sundhed – ikke bare i forhold til en varieret kost og regelmæssig motion, men også med hensyn til de ting, der omgiver børnene i deres hverdag.

Forkæl dit barn med gode oplevelser

Når man bliver forældre, findes der ikke noget mere vigtigt, end at ens barn har det godt. De fleste forældre ender også i mange tilfælde med at forkæle sit barn med noget tøj, legetøj eller gode oplevelser, hvilket man ikke kan lade være med.

3 gode julegaver til dit barn

Juletiden er lige om hjørnet, hvilket er ens betydende med, at julegaveracet meget snart bliver skudt i gang. For mange, herunder især forældre af det mandlige køn, er det meget uoverskueligt at skulle tænke på. Ved at give 3 gode forslag på julegaver til dit barn håber vi at kunne være med til at reducere følelsen af stress over denne tid på året.

5 juleaktiviteter til børnefamilien

December er lige rundt om hjørnet, og det betyder tid til at hygge sammen hele familien. Men hvilke aktiviteter er de allerbedste til hygge? Der findes et hav af gode aktiviteter som er perfekte til december måned, i denne artikel kommer vi med 5 bud på sjove aktiviteter til december måned.

Sjov udendørs leg for dit barn – året rundt

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege. De kan bruge timevis på det, og udover at de hygger sig med det, spiller leg desuden en vigtig rolle i deres udvikling. På grund af det svingende danske vejr, leger mange børn ofte indendørs store del af året.
bobles-legetoej

Motoriklegetøj fra bObles tilgodeser både forældrenes og børnenes behov

Arkitekten, Bolette Blædel, og hendes søster, designeren, Louise Blædel, står bag den populære serie af motoriklegetøj, som bærer navnet, bObles. Motoriklegetøjet fra bObles kan beskrives som en slags særdeles børnevenlige skummøbler, der har form som forskellige dyr og objekter, og som både stimulerer børnenes fantasi og opbygger deres motoriske færdigheder.
Fodboldmål

Få far/søn-tid med fodbold i haven

I en hektisk hverdag kan det ofte være svært at få det hele til at hænge sammen, og mange gange går det ud over familien. Når den ene dag tager den anden, og du har travlt på arbejdet, er det nemt at glemme at være sammen med børnene nu og her.
trælegetøj

5 typer legetøj, der udvikler dit barn

I dag bruger mange børn mere tid med telefoner og tablets end med legetøj, og det er en ærgerlig udvikling. Selvom tablets kan udvikle nogle af barnets evner, er gammeldags legetøj nemlig mindst lige så lærerigt, og det styrker barnet på mange områder.

Find børnetøj til hverdagen og festlige lejligheder

Fastelavn nærmer sig, hvilket er den perfekte anledning til hyggelige temafester. I månederne omkring fastelavn bliver du og dit barn helt sikkert inviteret til mange forskellige fastelavnsfester – alt fra vuggestue- og børnehavearrangementer til børnefødselsdage. I denne artikel får du gode råd til et kreativt fastelavnskostume til din baby.