Spar penge på babyudstyr uden at gå på kompromis

Når man bliver forældre for første gang er der tusindevis af ting der skal være styr på, inden den lille kommer til verden. Mange kommende mødre og fædre bliver chokkerede over den mængde babyudstyr det kræver, og hvor mange penge der egentligt skal spenderes, når babylykken er lige om hjørnet og man sætter i gang med forberedelserne.

Men der findes andre løsninger der ude, hvor økonomisk bevidsthed også har en stemme, nemlig at købe brugt babyudstyr til billige priser. Det ene udelukker ikke det andet, så man behøver ikke at gå på kompromis med kvalitet og fortrukne mærker.

1 løbet af de første par år af et barns liv sker der nærmest nyt noget hver dag, og det udvikler sig og vokser hele tiden. Dette betyder også at vi forældre, i de fleste tilfælde, får erhvervet os en enorm mængde babyudstyr, som næsten ikke når at blive brugt før babyen vokser ud af det, og har brug for noget nyt. Dette må siges at være en særdeles legal begrundelse for, at man som forældre til småbørn, med god samvittighed kan benytte sig af genbrugshandlens mange muligheder, og på denne måde købe babyudstyr med omtanke. Der er store besparelser at opnå for babyudstyr, som praktisk talt ikke har været brugt, hvilket gør det til en oplagt måde at spare penge på. Det er rent faktisk muligt at forene kvalitet med økonomisk omtanke – spar store pengebeløb og køb brugt babyudstyr her.

For mange kommende forældre er det en kæmpe stor del af det, at man tager ud og finder den perfekte barnevogn, vugge og andet nødvendigt babyudstyr, men når alt kommer til alt bør det materielle jo ikke være den vigtigste del af det at blive forældre. Det øgede fokus på det ydre og de materielle ting, i forhold til at blive forældre, fjerner på mange måder opmærksomheden fra det der virkelig betyder noget; at babyen er sund og rask og får en masse kærlighed af sine forældre. Det er børnene det hele drejer sig om, og for dem er det ligegyldigt om barnevognen er splinterny og har kostet 15.000 kr, eller om den er købt for 500 kr og der har ligget en anden baby i den før, så længe den fungerer optimalt. Dertil hører desuden, at blot fordi man vælger den økonomiske løsning, ved fx at investere i en billig og brugt barnevogn, betyder det ikke nødvendigvis at den, hverken udseendemæssigt, rent funktionelt eller i forhold til kvalitet, er et dårligere valg end en barnevogn, der er købt fra ny. Man kan stadig være kræsen med, mærke, stand osv., selvom man køber brugt babyudstyr, i og med at der udbydes uendelige valgmuligheder i genbrugshandlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.