Sølvbestik som dåbsgave

Bestik og særligt i sølv er en tradition at give i dåbsgave. Se her eksempler på, hvad du kan få af sølvbestik i både klassisk og moderne design

sølbestik til børn til dåb

Der findes mange forskellige sølvbestik og spisesæt, du kan give i dåbsgave: Foto: Magasin.dk, Illumsbolighus.dk og Gerorgjensen.dk

 

Bestik eller spisesæt af sølv er en traditionel med stadig god gaveide til en dåb, og så kan man i dag få mange forskellige slags sølvbestik til børn.

Jeg har været rundt på nettet for at se, hvad du kan købe af sølvbestik som dåbsgave og valgt nogle forskellige ud i både klassisk og moderne stil.

I Magasin webshop Magasin.dk kan du få mærket WMF (Württembergische Metallwarenfabrik), som er et tysk mærke, der er grundlagt i 1853. Mærket laver flere forskellige spisesæt og i flere forskellige prisklasser til børn. Et af dem er spisesættet Cirkus i 7 dele til 500 kr.

Georg Jensen har på Georgjensen.dk et stort udvalg af bestik og spisesæt til børn. Jeg har her valgt at vise APETITO bestiksæt i 3 dele, som er i klassisk design. Sættet koster 399 kr. Et andet bestiksæt i klassisk design er sættet JULIUS i 2 dele til 249 kr.

Et andet sæt, jeg vil fremhæve, er et moderne sæt. ALFREDO The Twist Family er et 4 stk. bestiksæt. Twist familien er en glad kollektion med ske, gaffel, kniv og teske sammen med en tallerken, hvor man ser en hel familie kigge op og en kop med to ører, hvor familiens kat jagter hunden.

Et andet skønt og moderne sæt er Animal Friends barnebestiksæt i 4 dele fra Gense. Sættet kan købes i Illum Bolighuses webshop Illumsbolighus.dk til 299 kr.

(Obs: Hvis du køber gennem Magasin.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Comments 1

 1. Warner Gault

  Behandling til dit hår.
  Hej. Vi vil gerne informere dig om, at vi kan hjælpe dig med dit hår.
  Hos Sereni Capelli kan vi hjælpe dig med følgende:

  – Hvis du har hvidt eller gråt hår, kan vi hjælpe dig med at konvertere det tilbage til naturlig farve. Dit hår bliver ikke længere gråt, men din naturlige farve.
  – Hvis dit hår falder, eller hvis du tabte dit hår, kan vi hjælpe dig med at stoppe hårtabet og bringe det hår, du tabte, tilbage.
  – Har du dermatitis eller skæl, kan vi hjælpe dig med at hele din hovedbund.

  Alt ovenstående kan løses med et enkelt vidunderprodukt kaldet Hair Elixir og du kan læse mere om det på https://serenicapelli.com/da/

  Hair Elixir virker til mænd og kvinder i alle aldre. Er du 18 eller 90, har produktet samme effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.