I skal være sammen om at fejre 10 års fødselsdag

I en sammenbragt familie er det vigtigt, at I har nogle stunder sammen. En af de stunder, som er vigtige, er f.eks. børnefødselsdagen. Sådan holder du en god børnefødselsdag, hvis du er en sammenbragt familie: Det er vigtigt, at I fra dagens begyndelse er sammen om det, I skal lave. Derfor er det en god idé at starte dagen med fødselsdagssang og morgenmad, fordi I lægger rammen for en god dag. Dagen kan virke uendelig lang, hvis man lige er fyldt 10 år, og man ved, der venter en masse gaver efter skole derhjemme. Derfor er det vigtigt, at I giver en gave allerede fra morgenstunden – det gør dagen lidt mere overkommelig.

 

Være kreativ og social

Det er rigtig godt, hvis I så vidt mugligt kan bruge så mange timer sammen på lige netop den dag. Hvis I kan finde på noget sjovt og kreativt sammen, vil det være en god måde at få noget kvalitetstid sammen og styrke fællesskabet. Derfor er det også vigtigt, at I alle sammen er med i en gave, fordi det giver følelsen af at være værdsat. Det kan nemlig godt være svært i en sammenbragt familie at finde og dyrke fællesskabet, men det kan i gøre til børnefødselsdagen.

 

Fødselsdagsbarnet skal være i fokus

Det er altid en god idé at lægge fokusset på fødselaren. Den ene dag om året, skal kun handle om ham eller hende, og I skal være sammen om at fejre det. Derfor kan det være en god idé at lade fødselsdagsbarnet vælge, hvad menuen skal være til aftensmaden, som I skal bruge tid på at nyde. Der skal være plads til alle, men lige netop den dag, skal det største fokus være rettet mod fødselsdagsbarnet.

 

”Den bedste dag i mit liv”

Dagen er omme, når fødselsdagsbarnet har haft følelsen af, at det har været ”den bedste dag i mit liv”. Hvis det lykkes, har i formået at skabe en fantastisk fødselsdag, selvom I er en sammenbragt familie. Det positive er, at I har haft en god dag sammen, der styrker fællesskabet.