ødelagt-iphone

Det skal du foretage dig, hvis dit barn har ødelagt din iPhone

I 2015 offentliggjorde Telenor resultatet af en dansk undersøgelse, som bl.a. viste, at op mod hver tredje dansker har lavet en skade på sin iPhone de seneste to år. Ydermere viste undersøgelsen, at mænd under 45 år med børn var med til at forhøje risikoen. Er du i tvivl om, hvad du skal foretage dig, hvis dit barn ødelægger din iPhone, så bør du læse med her.

 

Bare rolig – Du kan reparere din iPhone på egen hånd

 

Det er ikke jordens undergang at beskadige sin iPhone. Det kan ske for alle – og ja, det sker også for mænd og kvinder, som ikke har børn. Er din elskede iPhone gået i stykker, f.eks. en ødelagt skærm, så kan det blive en dyr affære, men det behøves det ikke nødvendigvis at blive.

 

Går du ned til din lokale iPhone reparatør for at få svar på, hvad det vil koste dig at få repareret din iPhone, så vil du højst sandsynligt blive overrasket over den høje pris. Dog er der heldigvis ingen, der tvinger dig til at betale en formue for en reparation. Er du blot en smule teknisk anlagt, og er du tilmed fingernem, så kan du højst sandsynligt klare reparationen på egen hånd.

 

Det er ikke nogen større videnskab at reparere en iPhone. Der findes efterhånden utallige guides på nettet, som du kan følge til punkt og prikke. Du bliver guidet trin-for-trin, så der er ikke så meget at tage fejl af. Før du kan komme i gang, skal du have købt nogle iPhone reservedele. Disse reservedele kan du købe på nettet, hvor du selvfølgelig skal sørge for, at de pågældende reservedele passer til netop din iPhone.

 

Køb iPhone reservedele her, hvis du har taget en beslutning om at klare reparationen på egen hånd.

 

Tag kontakt til dit forsikringsselskab hurtigst muligt

 

Såfremt du eller dit barn kommer til at beskadige din iPhone, så dækker forsikringen som udgangspunkt ikke. Dog er der intet i vejen for at kontakt til dit forsikringsselskab og høre om dine muligheder. Køber du en iPhone hos en dansk forhandler, har du typisk mulighed for at tilkøbe en tillægsforsikring, hvor du er dækket ind, hvis du f.eks. taber din iPhone på asfalten eller i vandet. Der er tilmed visse indboforsikringer, der dækker denne form for skader.

 

Før du foretager dig yderligere, bør du derfor bruge lidt tid på at undersøge, om det kunne være en mulig forsikringssag. Det kræver sjældent mere end ét opkald eller én mail til dit forsikringsselskab, som hurtigt kan give dig et svar på, om det er noget, de kan dække. Er du så heldig at forsikringen dækker, så vil du typisk blive opkrævet at betale en del af beløbet – som en form for selvrisiko.

 

Har du en indboforsikring, så kan du læse i policen, hvad din forsikring dækker over. Dermed kan du selv finde svar på, om din forsikring dækker, hvis dit barn ødelægger din iPhone. Dækker forsikringen ikke, så kan du med fordel påbegynde reparationen med det samme, hvis du har bestilt de nødvendige reservedele.

Comments 174

  1. rv service and repair near me

    Right here is the perfect website for anybody who hopes to find out about this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need toÖHaHa). You certainly put a fresh spin on a subject that has been written about for a long time. Excellent stuff, just great!

  2. rv repair near me open

    I have to thank you for the efforts you have put in writing this website. I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website now 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.