Skab hygge på børneværelset

På et børneværelse skal der være plads til det hele. Leg, dans, søvn, koncentration og meget mere til. Dit barn skal kunne udvikle sig, og det kræver, at der er plads til udfoldelse. Med alle de ting der befinder sig i et børneværelse, kan det være svært, at følge en bestemt indretning og skabe en personlig stil på værelset. Med få elementer kan du dog nemt skabe et enestående og hyggeligt børneværelse, som kan rumme alle de behov, som børnene må have.

Find den rette belysning

Et godt sted at starte hyggen, er med belysning. Du kan få hyggelige og søde lamper som passer perfekt til indretningen i børneværelset, uden at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om du leder efter en lampe til at lyse rummet op, eller om du leder efter afdæmpet nattelampe. En lampe kan både være praktisk ved at skabe lys, men også dekorativ da den kan pynte i dagtimerne, på en og samme tid.

Der kan være nogle hensyn der skal tages, når det drejer sig om belysning til børneværelset. Det er blandt andet vigtigt, at finde en lampe, som ikke bliver for varm, så børnene kan brænde sig på den, hvis de rører ved den. Derudover kan det være relevant, at lede efter en lampe, hvor man kan justere lyset, i tilfælde af at dit barn ikke vil sove i et helt mørkt rum. Med en lampe der kan dæmpes, kan der skabes lys i rummet, uden det påvirker dit barns søvn.

Besøg hjemmesiden her og find inspiration til belysning i børneværelset. De har et nøje udvalgt sortiment af eksklusive lamper i mange forskellige designs. Her har du rig mulighed for at finde en lampe der kan leve op til dit barns behov, og hvor der tages de nødvendige hensyn. Samtidig har de et bredt udvalg, så du har mulighed for, at finde en lampe som passer netop til den stil, som I gerne vil skabe i værelset.

Giv rummet personlighed

Ønsker du at bringe personlighed og hjemlig stemning ind i værelset, kan du med fordel gøre brug af billeder. Billeder frembringer minder og kan skabe stor glæde. Der er flere måder hvorpå du kan bruge billeder, som en del af indretningen. En billedvæg er meget populært, men kan være mindre gavnligt i et børneværelse, hvor der skal være plads til diverse lege og udfoldelser.

Til gengæld kan du lave en fotokalender, der kan bruges som en del af indretningen i børneværelset. Med en kalender er der mulighed for at frembringe et nyt minde måned for måned, så børnene kan få fornøjelse af den i et helt år. Du kan eksempelvis vælge at lave en kalender der repræsenter det foregående år, så I sammen kan tænke tilbage på, hvilke aktiviteter i har lavet sammen. Der er også mulighed for at lave fotobøger, som børnene kan bladre igennem efter behov. Med en fotobog eller kalender kan du forevige smukke og hyggelige familiestunder, og få glæde af dem i lang tid efter.