Sjov udendørs leg for dit barn – året rundt

Det er ingen hemmelighed, at børn elsker at lege. De kan bruge timevis på det, og udover at de hygger sig med det, spiller leg desuden en vigtig rolle i deres udvikling.

På grund af det svingende danske vejr, leger mange børn ofte indendørs store del af året. Sådan behøver det ikke at være, for din baghave, eller de omkringliggende parker og skove, rummer store muligheder for sjove udendørslege.

Hav det sjovt udendørs

Selvom mange børn er glade for at lege med deres legetøj indenfor, er legetøj ikke udelukkende til indendørs brug. Derimod findes der masser af former for legetøj, der er særligt egnet til at indgå i udendørslege. Ved at give dine børn udendørslegetøj, giver du dem mulighed for at kombinere sjov og leg med frisk luft, samt de indtryk naturen giver dem.

Hos eksempelvis LegBilligt finder du et stort udvalg af billigt legetøj til børn i alle aldre. Deres brede udvalg rummer gode muligheder for at finde det udendørslegetøj, lige netop dit barn går og ønsker sig. Overvej for eksempel en balancecykel eller et løbehjul. Shoppen har endda en hel side dedikeret til legetøj til udendørs brug. Her finder du alverdens udendørslegetøj som gravemaskiner, sjippetove, gynger, og meget mere. Legetøjets gode kvalitet gør, at dine børn er sikret mange timers sjov udendørsleg.

Udendørs leg hele året

Dine børn behøver ikke at lade sig begrænse af de skiftende årstider, når de gerne vil lege ude. Der findes nemlig udendørslegetøj til enhver sæson, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Om sommeren kan dine børn for eksempel få timevis af sjov ud af et badebassin i haven, måske endda med et tilhørende badedyr. Når efteråret kommer, kan du sammen med dine børn flyve med drage, eller lege med gravemaskiner i sandkassen. Om vinteren er kælke og bobslæder et sikkert hit. Gå en tur hen til den nærmeste kælkebakke, hvor dine børn uden tvivl kan få mange timer til at gå med at suse ned af bakkerne.

Når sneen smelter, og det bliver forår, kan noget så simpelt som et sjippetov bringe stor glæde hos dine børn. Du kan for eksempel foreslå dem, at de laver en sjippetovsstafet. Her kan de opdele sig i to eller flere hold, og så konkurrere om, hvem der hurtigst kan løbe hen til sjippetovet, sjippe 10 eller 20 gange og løbe tilbage, indtil hele holdet har været igennem.

Der er et hav af muligheder for at lege med legetøj udenfor, uanset vejret. Hvis du som forælder sørger for at investere i noget godt legetøj, er dine børn underholdt udenfor hele året rundt.

Comments 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *