Sikker skolevej for vores børn

Når politiet laver fartkontrol ved skoler hører man ofte, at det er forældrene, der bliver taget for at køre for stærkt. Det er faktisk lidt pinligt! Mange tænker måske, at det ikke betyder så meget hvis farten er en lille smule for høj. I følge Rådet for sikker trafik kan det faktisk betyde en hel del hvis farten er bare en lille smule for høj. Hvis uheldet er ude kan en lille forskel i farten betyde forskellen mellem liv og død. Den gode historie er heldigvis at flere og flere overholder fartgrænserne, hvilket også kan aflæses i statistikkerne over færdselsulykker. Der er dog tilsyneladende stadig nogle, der mener de er verdensmestre i at køre bil og ikke behøves at overholde færdselsloven. Rådet for sikker trafik har lavet en lille video, der på en meget fin måde sætter fokus på problemet.

Se videoen og giv din mening til kende. Vil du være med til at sænke farten? Du har efter videoen mulighed for at give din mening til kende og du kan løbende se hvad andre har svaret.

Vind en tur i Tivoli med hele familien

På sikkertrafik.dk kan du deltage i konkurrencen om billetter til Tivoli for hele familien. Alt hvad du skal gøre er at printe en skabelon ud og tegne en tegning (du kan jo eventuelt få dine børn til at hjælpe dig hvis dine kreative evner ikke rækker så langt:). Tag et billede af tegningen og send den som MMS til Rådet for sikker trafik. Held og lykke med konkurrencen og husk – sænk lige farten – en lille smule betyder en hel del.
.
Sikker trafik

Comments 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *