Sengetøj til børn i flotte farver

Sengetøj til børn med flotte farver og mønstre er der meget af. Se her eksempler fra blandt andet Småfolk og Hay

Der må gerne være knald på farverne, når det kommer til indretning af min 1-årige drengs værelse. Og heldigvis er der rigtig meget lækkert sengetøji størrelse baby og junior med flotte farver og mønstre.

sengetøj til baby og junior fra Hay Forleden var jeg I Illums Bolighus, og her så jeg at Hay laver noget rigtig flot sengetøj, endda også til baby og junior. Så det første sengesæt jeg vil nævne er Hays. Det grafiske sengetøj fra Hay hedder S&B sengetøj, og på nettet har jeg fundet det på designdelicatessen.dk. Her fås det i  rød og gul til 299 kr.

sengetøj til baby og junior fra Anne Rosenberg

 

Et andet mærke, der laver flot sengetøj er Anne Rosenberg. Sengetøjet er 100 % økologisk bomuld og inspireret af skandinavisk og asiatisk design men med et tvist af boheme. Sengetøjet printes og syes i Danmark. Her er vist sengetøjet Big Drop Yellow Baby, som jeg synes er superflot, men der er mange andre farver der er flotte. Sengetøjet fra Anne Rosenberg er set hos Filabel.dk til 399 kr.

Det næste mærke, jeg vil nævne, er det økologiske mærke Gaia & Ko. De har lavet sengesættet Simple i 100 % bomuld. Her råhvid med koral/lilla “simply-print” og lilla piping. Det fås foruden i lilla også i blå for 399 kr. hos Filabel.dk.

sengetøj til baby og junior fra småfolk

Et andet mærke, der laver sengesæt i flotte farver, er Småfolk. Sættet er i 100 % bomuld. Her er det sengetøjet baby Apples/multi boy, som er cremefarvet med multifarvede æbler. Sengesættet er også set hos Filabel.dk og koster 279 kr.

(Obs: Med linket til Filabel.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.