Sengetøj fra By Nord til børn

By Nord laver rigtig mange fine ting i deres karakteriske stilrene nordiske stil. Blandt andet sengetøj og puder med dyreprint til børn

sengetøj og puder til børn fra by nord

Foto: By Nord

 

Mærket By Nord er et kig værd, hvis du gerne vil indrette dit barns værelse i den enkle nordiske stil, men med lidt kant.

Baby og junior sengetøj fra By Nord er 100% økotex bomuld. På sengetøjet er der et fotoprint af et egern eller en hjort, og puden har en lille beskrivelse af det nordiske dyr. Sengetøjet kan fås hos mange webshops, som f.eks.Trendyliving.dk, Modernmood.dk og Kaiku.dk, hvor det koster 499 kr.

Puderne med dyremotiver er i 100 % bomuldskanvas og har inderpude med fjer/dun fyld og koster 299 kr. Foruden sengelinned til børn og søde puder til børneværelset laver By Nord også sengetøj til voksne, puder til stuen og soveværelset og meget andet boligtilbehør til hjemmet.

By Nord blev grundlagt i 2008 af den danske designer Hanne Berzant, som fra starten har haft en ønske om at præsentere brugskunst med et tydeligt præg af den nordiske natur og skønhed. Med By Nords produkter er man garanteret en høj kvalitet, og et enkelt men unikt design til hjemmet.

(Obs: Med linket til Trendyliving.dk vil jeg få en kommission fra butikken. Hvis du vælger at købe, vil jeg naturligvis sætte pris på det, og hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig)