Sådan kan du komme i gang med kreative projekter med dit barn

Et kan være, at du har tænkt lidt over, at du ønsker at lave flere kreative projekter med dine børn. Du har måske tidligere lavet nogle aktiviteter på telefonen, og heldigvis kan du her få en iPhone x cover på, så du ikke skal være bange for, at børnene kommer til at være lidt for vilde med din telefon. Alligevel er du også på jagt efter nogle aktiviteter, hvor i har mulighed for at have hænderne i det sammen, og så kan i altid lave noget på telefonen senere. Vi kommer med et par gode idéer til, hvordan du kan få inspiration her.

Kreative apps på telefonen også

Hvis vi skal starte med at blive ved aktiviteter på telefonen, så er der mange sjove apps, der kan motivere til kreativ leg, så det behøver ikke at være sådan, at telefonen stopper for det. Der findes mange forskellige iPhone x covers, hvor du også har mulighed for at få et stort cover, så det måske er lettere for dine børn at holde den. Der findes også iPhone x covers, som er meget sikre, så dine børn kan lave lidt af hvert med din telefon uden, at du skal være bange for, at den bliver ødelagt. Det kan også være, at du kan skifte dit iPhone x cover afhængigt af, om du selv sidder med den, eller om det er dine børn, der skal i gang med at bruge den.

Ud i det gode vejr

Heldigvis er der stadig sol dage i august, så det er oplagt at lave nogle kreative projekter ude i haven, hvor i alle kan være sammen og bidrage til legen. Måske du ikke selv synes, at du er den bedste til at finde på lege, men du kan også lege med på dine børns fantasi.

Comments 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.