Tripp trapp højstol

Sådan får du Tripp Trapp-højstolen billigt

Højstolen fra Tripp Trapp er den bedste højstol til børn ifølge en Tænk-test, men den er også dyr. Se her, hvordan du kan spare penge på højstolen

Tripp trapp højstol

Tripp Trapp højstol i sort. Foto: Stokke.dk

 

Baby bliver en dag stærk nok til at kunne sidde op, og så er det en god ide med en højstol, så den lille kan sidde med ved spisebordet.

Forbrugerbladet Tænk har testet 12 modeller af høje barnestole. Konklusionen er, at Stokkes Tripp Trapp-højstol er den bedste i testen.

Læs mere om testen og resultaterne i artiklen ” De bedste højstole” på Prinsogprinsesse.dk.

Stokkes klassiske Tripp Trapp-stol er testens bedste, men også den næst-dyreste model i testen.

Et pristjek på pricerunner.dk viser, at babysam.dk sælger stolen til 1.749 kr. med babysættet, og det samme gælder Stokke selv på stokke.dk.

Jeg har derfor lavet yderligere research på nettet, men har ikke kunne finde andre online-forhandlere af Tripp Trapp-stolen. Jeg har for et års tid siden selv købt en Tripp Trapp-højstol i en af Ønske Børns fysiske butikker, men Ønske Børns webshop onskeborn.dk forhandler dem ikke.

I min research faldt jeg over en artikel på politiken.dk, der fortæller, at man kan spare op til 264 kr., ved at købe modellen i Malmø.

Hvis du vil have barnestolen endnu billigere, kan du høre familie og venner, om de ikke har en stående på loftet eller i kælderen. Dengang jeg var barn, var Tripp Trapp-stolen der også, og mine forældre brugte en til os, som jeg nu kan bruge til min dreng.

Du kan også købe Tripp Trapp-stolen brugt gennem den Blå Avis, dba.dk, men husk at købe babysæt til.

Comments 5

  1. Nancy Hilton

    Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that itis truly informative. I’m going to watch out for brussels.I’ll be grateful if you continue this in future.Lots of people will be benefited from your writing.Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.