Sådan sparer du penge på børnetøj fra Bonpoint

Du kan få rabat på det franske børnetøjsmærke Bonpoint ved at modtage deres nyhedsbrev. Her står der nemlig, når de holder udsalg samt har pop-up shop

Fra den 1.- 6. oktober i år havde det franske børnetøjs ærke Bonpoint pop-up shop i butikken Holly Golightly på Gammel Mønt i København. Det betød, at du kunne spare penge på det klassiske og lækre mærke. Alt overskuddet gik til Mødrehjælpen.

Hvis du gerne vil shoppe det lækre børnetøjs mærke til billige penge, så tilmeld dig Bonpoints nyhedsbrev på Bonpoint.com. Via nyhedsbrevet får du mailes om bland andet, hvis de holder pop-up shop igen. Eller hvis de holder udsalg i Bonpoints danske butik, der ligger i Vognmagergade i København.

Butikken- et besøg værd

Lige meget om der er udsalg eller ej, er Bonpoint i Vognmagergade altid et besøg værd. Butikken er stor med højt til loftet, og hvis du trænger til at tage et hvile eller amme dit barn, er der bløde sofaer i midten af butikken, du kan sidde i.

Tøjet er ifølge mærket selv smart, glamourøst, parisisk inspireret og i lækre materialer. Bonpoint startede i 1975 og har i 2008 80 butikker i hele verden. I Danmark er butikken i Vognmagergade i København den eneste. Men for dem der ikke lige har mulighed for at komme forbi der, har de også en webshop på Bonpoint.com.

Foruden at sælge tøj og sko til børn og baby har Bonpoint blandt andet også lavet en hudplejeserie og parfumer og til mor.

Comments 4

  1. Scott Tait

    Gday here, just became mindful of your wordpress bog through Search engines like google, and realized that it is genuinely educational. I’ll truly appreciate if you decide to persist these.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.