Sådan bærer du dig ad med at finde den rette familiebil

Du har fået en vigtig opgave – at finde den rette bil til familien. Skal du kunne træffe et valg, som glæder hele familien, skal du først og fremmest i gang med at undersøge mulighederne. Der findes rigtigt mange forskellige biler, så hvordan bærer du ad med at finde den helt rigtige? Følger du en kort guideline, så vil du snart kunne købe drømmebilen.

Vælg den helt rigtige familiebil

Der er blevet udført utallige tests af familiebiler, som er blevet sammenlignet på kryds og tværs. Der er dog ingen sikkerhed for, at de testvindende familiebiler er de biler, der opfylder din families krav. På jagten efter den helt rigtige familiebil er det altafgørende, at man ved, hvad man går efter. I modsatte fald kan det være svært at indsnævre sin søgen.

  1. Der skal være god plads – En familiebil skal helst være stor og rummelig, så der er plads til både børn og voksne. Hvor stor bilen skal være afhænger selvfølgelig af, hvorvidt der er tale om en større eller mindre familie. Ydermere afhænger det af, hvor store børnene er. De fleste familiebiler egner sig til 2 voksne og 2-3 børn.

Er du mor eller far til 3 eller flere børn, skal du gå efter en større familiebil. Det er desuden en god idé at vælge en bil med et stort bagagerum, så der er plads til hele familiens bagage.

  1. God brændstoføkonomi bør prioriteres højt – Det er dyrt at have børn, hvorfor man af naturlige grunde vil være interesseret i at holde sine udgifter nede. Vil du undgå, at store dele af husets samlede indtægt går til brændstof, skal du gå efter en bil med god brændstoføkonomi.

Det er sund fornuft at vælge en bil, der kan køre langt på literen, så man ikke er tvunget til at skulle tanke bilen hele tiden.

  1. Køreegenskaber og sikkerhed – Der er flere faktorer, man aldrig bør gå på kompromis med. Det gælder bl.a. køreegenskaber og sikkerhed, som er vigtigere end noget andet. Holder du af dine børn, så bør det være en selvfølge for dig at købe en sikker bil, der lever op til selv de strengeste sikkerhedskrav.

Suzuki S-Cross er en af de biler, der er eftertragtet blandt danske børnefamilier. Den populære crossover fra Suzuki byder på mange fordele, som du bør læse alt om. Langt på literen, køreglæde og boosterjet er noget af det, der kan forklare denne bils store succes.

Få råd til din kommende bil

Hvordan får du råd til din kommende bil, hvis du ikke har sparet penge nok op? Du optager selvfølgelig et lån i banken, så du ikke skal udskyde drømmen om at købe den perfekte familiebil. Arbejdernes Landsbank har bl.a. specialiseret sig i at udlåne penge til bilfinansiering – også kendt som billån. Du kan se på hjemmesiden, hvordan du kan søge om finansiering til drømmebilen.

 

Du kan som låntager optage et billån med lav rente, hvis du kontakter en troværdig bank. Således kan du snart køre rundt i en spritny familiebil.