Risengrød – den klassiske julefavorit

Risengrød med kanelsukker og en stor klat smør er en absolut julefavorit i mange danske hjem. Risengrød er hverken tidskrævende eller svært at lave, og du får lige her nogle gode råd til, hvordan du undgår en brændt grød samt smerter i armene. Du kan nemlig lave en risengrød, der hverken skal koges på komfuret eller i mikrobølgeovnen – du skal blot sætte den under dynen, hvor den skal have lov til at passe sig selv. Gør du dette, får du med garanti en risengrød, der får mundene til at rende i vand. Følg altså derfor en risengrød opskrift på verdens bedste risengrød.

Forkæl din familie og venner med en god portion risengrød

Skal du have gæster i juletiden, og ønsker du at gøre dem ekstra glade? Så bør du overveje at servere en lækker risengrød for dem. Risengrød er nemlig et hit i juletiden, og ikke nok med det, er det både nemt, billigt og hurtigt at lave. Med andre ord, er risengrød altså den perfekte ret, hvis du oplever lidt juletravlhed, eller hvis du blot hellere vil bruge din tid på at hygge med dine venner eller familie. Server den lækre ret med kanelsukker, smør og en lille nisseøl på siden – din familie vil med garanti elske dig for det!

Kog din risengrød i vandbad

Har du problemer med, at din risengrød brænder på? Så frygt ikke, her får du nemlig et tip, der løser dit problem. Koger du nemlig din risengrød i et vandbad, brænder den ikke på. Sæt blot din gryde med ris og mælk oven i en gryder, der er større og som indeholder kogende vand. Lad herefter din grød koge i omtrent 30 minutter, og lad den derefter stå med låget på i omtrent en time. Inden du serverer din risengrød, skal du blot røre rundt i gryden – og voila, du har nu en risengrød, der ikke er brændt på!