Flyvning er en leg med et barn, hvis man forbeder sig - og ikke bekymrer sig alt for meget. Foto: CC Flickr.

Rejs med småbørn – sådan gør du

Når man får børn kan rejser være lidt af en udfordring. Men faktisk gør man det ofte til noget mere besværligt inde i ens hoved end det faktisk er, når man står i lufthavnen, eller kører af sted i bilen.

'Rejs med børn' af Martine Bendtsen og Dorte Hansen. Foto: Artpeople

'Rejs med børn' af Martine Bendtsen og Dorte Hansen. Foto: Artpeople

‘Når vi får børn, så er en rejse til Lalandia nok det eneste, det bliver til’. Sådan reagerer ikke bare mange unge par, der ikke har fået

par – men desværre også mange, der har fået børn.

Andre forældre tager ubesværet på roadtrip i Argentina med et spædbarn, på daseferie i Thailand – eller besøger venner i San Francisco. Kort sagt er det med børn og rejser, hvad man gør det til som forælder! Børn tilpasser sig og følger jo med, og kan sagtens nyde at rejse og finde ro i det hektiske rejseliv, hvis man gider at tage nogle små hensyn undervejs og i planlægningen.

I den nye bog ‘Rejs med børn‘ af Martine Bendtsen og Dorte Hansen (udgivet på Peoples Press, pris 199 kroner) bliver emnet taget op på en måde, så du hurtigt kan lave den vigtige forberedelse til en bestemt type rejse, for eksempel en skiferie. I bogen kan man læse om kendte såvel som ukendte mødre.

Flyvning er en leg med et barn, hvis man forbeder sig - og ikke bekymrer sig alt for meget. Foto: CC Flickr.

Flyvning er en leg med et barn, hvis man forbeder sig - og ikke bekymrer sig alt for meget. Foto: CC Flickr.

Jeg faldt over en fin huskeliste over, hvad man typisk skal have med på rejsen, når man har småbørn med som Jysk Rejsebureau står bag. Du kan se listen her.

Husk i øvrigt, at børn – ligegyldig alder – skal have deres eget pas. Prisen for et pas til børn og unge er 115 kroner, men der er omkring 14 dages leveringstid, så det er naturligvis en rigtig god idé at være ude i god tid.

Comments 5

  1. uncoxia

    乐居房产、家居产品用户服务、产品咨询购买、技术支持客服服务热线:400-606-6969 本篇文章将持续提供将两套百家乐打法结合运用的百家乐长期赢钱技巧,倘若你操作百家乐的牌局经验还不足以自行找出技巧与技巧之间的规律,而你也想要利用百家乐游戏来增加更多的额外收入,那这一系列的文章内容,将成为指引你的明灯,也或许在阅读完百家乐长期赢钱技巧的内容后,往后重新投入到牌局之余,视野的宽广度将全然不同! 我和很多人一样,已经不相信自己的经验和心态,而且我早已经渡过那个侥幸的年代。希望更多的人能够觉悟起来,用最精密,最苛刻的方式来对付百家乐。 亨德尔《皇家焰火音乐》 第一乐章 序曲 https://barefootsa.studentserver.com.au/daniel/index.php/community/profile/linetteschardt9/ 由于赌的是真金白银,输赢的金额也很大,这给阿权带来了很大的刺激。阿权一有时间就玩,上班也不例外,一周的时间,阿权就输了一万多元。 首款免費Android“真人美女”連線+單機+HD高畫質,正統台灣十六張麻將遊戲,完全移植PCOnline版。 讓您在連線時跟牌友廝殺離線時單機版練功,Android …台灣麻將下載在 … 这是一款十分好玩的开心麻将最新版v4.3.0游戏软件,喜欢玩麻将的玩家一定不能错过,精彩多样的麻将玩法可以让玩家尽情的选择,让玩家可以随时在线感受到麻将的乐趣,感受游戏带来的精彩,想玩的点击下载一起玩吧。 也许雀魂麻将并不能给你带来多少快乐,因为你总是被胡,二择大失败很难不变得更烦,所以我推荐你去玩玩哈迪斯,哈迪斯以古希腊神话为背景,介绍冥王哈迪斯的儿子扎格列欧斯,如何逃出地狱(误),以及解开身世真相的故事,哈迪斯不同于其他类型的肉鸽游戏,他有6把初始武器,以及每把武器有三种升级形态,这大大增加了初始选择的可玩性,当然一开始你只有一把小单刀,勇闯地狱,随后你用长枪,机炮,拳套,盾牌等等再搭配你一堆贵圈真乱的神仙亲戚给的饰品玩起来简直随心所欲。

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.