Vi søger en redaktør


Er du mor, og har du tid og lyst til at dele dine oplevelser omkring alt fra køb af udstyr til hvordan man arrangerer en god 3-års fødselsdag?

Det kan være, at det er dig, vi leder efter. Hver måned er flere tusinde danskere (primært andre mødre) forbi Prinsogprinsesse.dk for at søge inspiration inden for mange forskellige emner. Men vi vil meget gerne have mere liv på siden, og derfor søger vi en – eller måske to – der er interesseret i at skrive artikler. Med Prinsogprinsesse.dk vil vi give et positivt og inspirerende univers for og til os med børn. Fokus er på tøj og leg – samt alle oplevelserne, der ikke kan sættes pris på. Vi vil gerne guide til de bedste ting – de ting, som vi selv kan lide. Vi er glade for, at du har lyst til at følge med.
Siden blev stiftet af Julia i 2011, der på daværende tidspunkt var klummeskribent i den nu lukkede avis 24timer, og i dag arbejder som professionel tekstforfatter.

Skriv til os, hvis du har lyst til at begynde med at skrive for os

Vi kan desværre ikke tilbyde løn, men vi er altid villige til at dele annonceindtægter imens du skriver. Kontakt [email protected]

Klik her for at sende email til os