Nyd en skiferie med familien

En skiferie er en rigtig god måde at komme ud og hygge med sin familie i ferien, samtidig med at man har mulighed for at lave noget sjovt og aktivt. Det har længe været populært blandt danske familier at drage på skiferie, og der er en grund til, at det fortsat er. Det er aldrig noget man bliver træt af, og udover at kunne have det sjovt på de forskellige pister, så er man også omringet af bjerge og smuk natur. Det er en rigtig god måde at hygge og skabe minder sammen med familien, og hvis man overvejer at tage på en skiferie, kan man finde ud af hvordan i linket her.

Det er oplagt at tage på skiferie i vinterferie, da der er rigtig gode muligheder for at stå på ski i nærliggende lande på det tidspunkt. Det kan være mindst lige så sjovt, som at tage på en badeferie, hvor solen skinner, og det er en god måde at nyde vinteren på. Det er især oplagt, hvis man er en børnefamilie, da børn altid er vilde med at lege i sneen, hvad end det er fordi de rent faktisk skal stå på ski eller blot vil hygge sig med andre aktiviteter i vintervejret. Det er rigtig dejligt for børnene, fordi de kan få lov til at være aktive, mens en solferie måske er mere oplagt, hvis man vil slappe af, hvilket ikke altid er noget for børn. Man kan derfor få nogle rigtig gode familieture, hvis man vælger at tage på skiferie.

 

3 top destinationer for en god skiferie

Det er klart, at man skal være et sted, hvor der er nogle bjergkæder, hvis man gerne vil have en optimal skitur, men der er stadig stor forskel på de forskellige destinationer. Her er der 3 gode destinationer, hvis man skal på en skiferie:

  1. Val Thorens i Frankrig. Val Thorens er en meget populær destination, når det kommer til skiferier, og det er der gode grunde til. Området er flere gange blevet kåret som verdens bedste skisted, og man kan her besøge de største og mest effektive skiområder med et hav af forskellige og udfordrende pister. Det er et enormt snesikkert område, fordi det ligger i 2300 meters højde, hvilket betyder, at det er den højeste beliggende skisportsdestination i hele Europa. Området udvikler sig for hver sæson og bliver bedre og bedre, fordi de bruger deres store budgetter på at forbedre skiområderne.
  2. Alpe d´Huez. Det har før lagt som nummer 1. på listen over bedste skidestinationer, og er især kendt for at være en perfekt destination for familier. De har fokus på at udvikle pister og oplevelser til alle aldre, hvilket betyder, at man let kan tage børnene med på skiferie, hvis man tager til Alpe d´Huez.
  3. I modsætning til de to ovenstående befinder Livingo sig i Italien, men det betyder ikke, at de ikke har meget at byde på, når det kommer til skisport. De har mange forskellige pister og noget, som passer til enhver smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.