Nyd den gavnlige effekt af massage

Forestil dig at køre roligt ned af en lille allé. Drej så langsomt ind på grusvejen. Solen skinner ind ad vinduet, og du mærker strålerne varme din kind. Kan du allerede mærke skuldrene sænke sig? Uanset om du fornemmer freden eller endnu ikke er kommet ned i gear, kan du glæde dig over, at når du træder ud af bilen, er du på vej til en dejlig og afstressende massage.

 

Fristet? I smukke Lejre i nærheden af Roskilde tilbydes flere typer af massage. Se mere her og bliv klogere på de forskellige muligheder. Når du vælger en massage, er det vigtigt at vælge den, som du finder mest tiltalende. Du kender din egen krop bedst og har sikkert en fornemmelse af hvilken type massage, der vil gavne dig mest. Det kan være en hot stone massage eller en såkaldt lymfedrænage, som er en rytmisk, pulserende massage, der udrenser og afgifter kroppen. Hvis du er skadet, eller hvis dine muskler er meget ømme, kan massage kombineret med laser være et godt valg.

Massage er mere end blot velvære

De fleste kender følelsen af at føle sig afslappede og rolige efter en omgang massage. Og faktisk er der mange gode grunde til at lade en ven, partner eller en dygtig massør behandle din krop. Massage har nemlig flere gavnlige virkninger. Her nævnes blot nogle få:

  • Blodtilførslen øges, og det hjælper din krop til at slippe spændinger
  • Kroppens niveau af stresshormonet kortisol sænkes
  • Ømme muskler bliver bløde og afspændte
  • Din krop udskiller endorfiner, som får dig til at føle glæde og velvære

 

Når du vælger en professionel behandling, vil du møde en uddannet massør, som har dyb forståelse for kroppen og de processer, som igangsættes under en massage. Du kan være sikker på, at du mødes med et ønske om at give dig den bedst mulige oplevelse.