Disney Teen Beach Movie – ny teenagefilm om kærlighed og intriger på Disney Channel

Kan dine teenagebørn godt lide at se Disney Channel, så vil de elske denne nyhed. Den 13. september  kl. 18.30 er der nemlig premiere på den populære teenagefilm Disney Teen Beach Movie på Disney Channel

Teen-Beach-Movie

Filmen handler om surferne og kæresteparret Brady og McKencie, der på mystisk vis ender på en strand i Purto Rico i 1950´erne. Der er ikke kun fest og farver på stranden. På stranden udspiller der sig en magtkamp om rettigheden til stranden mellem to grupper surferne og bikerne.

Brady og McKencie bliver indblandet i magtkampen mellem de to grupper, og de unge får skabt rav i filmens kærlighedplot. Den mandlige hovedperson, surfernes leder, Tanner, er nemlig faldet for McKenzei, mens Bikerpigen, Lela, er blevet meget interesseret i Brady. Det bliver med tiden mere og mere vanskeligt for kæressteparret at vende tilbage til deres gamle liv.

T.-Beach-Movie

Få varmet popcornene eller bagt kanesneglene og sæt dine tennagebørn til rette foran Disney Channel den 13. september kl. 18.30 og find ud af om de to unge nogensinde har lyst til at undvære fest og farver og vender tilbage til deres normale liv.

Filmen har fået 6,1 i karakter på bruger-anmeldelsesitet IMDb.dk, hvilket er en fin karakter.

God fornøjelse!

 

Comments 82

 1. Normanevefe

  [url=https://xn—77-5cdbj8bmbdpybeobpkdi10a.xn--p1ai/]временная регистрация[/url]

  Наша общество предлагает комплексные услуги по юридическому сопровождению в процессе оформления временной регистрации в Москве. В штате только профильные юристы, которые гарантируют успешное получение ВР в любом регионе для нужный вам срок.

  временная регистрация

 2. GeraldBug

  [url=https://canadiandrugs.best/#]legal to buy prescription drugs from canada[/url] buy anti biotics without prescription

 3. GeraldBug

  [url=https://allpharm.store/#]mexican pharmacy online[/url] prescription drugs without prior prescription

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.