bobles-legetoej

Motoriklegetøj fra bObles tilgodeser både forældrenes og børnenes behov

Arkitekten, Bolette Blædel, og hendes søster, designeren, Louise Blædel, står bag den populære serie af motoriklegetøj, som bærer navnet, bObles. Motoriklegetøjet fra bObles kan beskrives som en slags særdeles børnevenlige skummøbler, der har form som forskellige dyr og objekter, og som både stimulerer børnenes fantasi og opbygger deres motoriske færdigheder.

Men det er ikke kun børnene, som denne serie formår at bringe megen glæde hos, for med et tumledyr fra bObles får forældrene også et stykke børnelegetøj, som kan bidrage positivt til indretningen i hjemmet.
Hvis du overvejer at købe et dyr fra bObles til et barn, du kender, er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig læse mere om, hvilke fordele man får med i købet, hvis man vælger at anskaffe et bObles-dyr.

bobles-legetoej

Børnevenlige skumdyr

Med skummøblerne fra bObles er der først og fremmest lagt i ovnen til mange timers leg. Dyrene fra bObles har nemlig et unikt design, som gør, at de kan bruges på mange forskellige måder, og i takt med at barnets motoriske evner udvikles, får legetøjet fra bObles desuden flere og flere anvendelsesmuligheder. Dette betyder altså, at et dyr fra bObles-serien kan være et oplagt underholdningsredskab for børn i alle aldre. Denne kvalitet er den populære bObles-elefant et godt eksempel på. Alt efter hvordan den vendes og bruges, kan elefanten nemlig både være helt stabil og vuggende. Små børn kan derfor ligge og strække sig hen over elefantens ryg, når den står fast, mens større børn blandt andet kan vende den om og således bruge den som en slags vippe for at træne deres balance.
Dyrene fra bObles er altså både underholdende og støtter op om barnets udvikling. Men disse egenskaber er ikke de eneste årsager til, at legetøjsserien bObles kan være et oplagt køb for enhver børnefamilie. Derudover tilgodeser bObles-serien nemlig også børnenes behov i forhold til det materiale, som møbeldyrene er skabt i. Dette materiale kaldes EVA-skum og er i en kraftig og slidstærk kvalitet, som samtidig har en blød overflade, der altså er behagelig at færdes på for et barn. Det materiale, som bObles-dyrene er lavet i, indeholder desuden hverken ataler eller andre former for giftstoffer, så som forælder kan man trygt lade sine børn bruge mange timer på de sjove skumdyr.

En legetøjsserie med stil

Som påpeget er det ikke kun børnene, der kan få glæde af det populære legetøj fra bObles, for selvom skummøblerne har et meget børnevenligt design, har de også et stilmæssigt udtryk, der vil være attraktivt for de fleste forældre. Dette stilmæssige udtryk bærer præg af minimalisme og stilrent design, og dyrene vil derfor kunne give et moderne pift til ethvert hjem.
Hvis man vil have et bObles-dyr, der er ekstra moderne, er der i øvrigt også god mulighed for dette. Dyrene kan nemlig fås i en udgave, hvor den bløde overflade er marmoreret. Og dermed får legetøjet altså det marmor-look, der i høj grad er populært i nutidens boligindretning.
Du kan læse mere om de mange forskellige møbelskumdyr fra bObles på Dubuy.dk.