Ting du kan lave med dit barn

Det bånd, der eksisterer mellem et barn og dets mor eller far, er noget helt særligt. Det er et bånd, der opstår lige så snart, en mor kan føle barnets første bevægelser i maven, og faren holder barnet i sine arme for første gang. 

Find mere tid med børnene og til dagligdagen

Har du en travl hverdag, og føler du ikke at der er overskud til at støvsuge og tørre hele huset af? Det er forståeligt. I dag har man virkelig travlt, for man skal både gøre børnene klar til skole, arbejde, lave mad og ordne huset.

Vær med til at fremme en god trivsel og sundhed for dit barn

Når man har børn, kender man følelsen af, at man vil det bedste for ens barn. Dette gør man bl.a. ved at råde og vejlede dem, når de har behov for det. Som forældre er man opbakkende og støttende i perioder, hvor det kan være svært.

De bedste bodystockings til dig og din baby

Bodystockings og heldragter er det bedste stykke tøj du kan klæde din baby i. De giver god plads til bleen, og det bliver dermed nemmere for forældrene at skifte babyens ble. Samtidig holder de babyen varm og komfortabel i alle situationer.

Styrk dit barns faglige kunnen

Kæmper dit barn med indlæringsvanskeligheder? Eller ønsker du blot, at dit barn får optimeret sine faglige færdigheder? Så er du måske på udkig efter en boardmaker, som netop kan være med til at styre dit barns faglige kunnen gennem sjov og visuel læring.

Hold øje med dit barns søvn med en ordentlig babyalarm

Det har ikke altid været nemt at holde øje med sit barns søvn. Før i tiden måtte man gå efter mavefornemmelse eller lyd – I dag er det en del nemmere. Har man en babyalarm, kan man nemt holde øje med barnets søvn uden at skulle røre en finger.

Mødregruppe eller ej

’Jeg har slet ikke tid eller lyst til at være i en mødregruppe. For jeg skal både gå til babyrytmik, babysalmesang og til mor/barn træning i Fitnessworld. Og så skal jeg op til mine forældre hver tirsdag, hvor min mor har fri.

Giv mig ro, renlighed og …

Et gammelt ordsprog lyder, at børn trives bedst med ro, renlighed og regelmæssighed. Med det mente man, at barnet hurtigst muligt skulle ind i en regelmæssig rytme og sove og ammes på faste tidspunkter. Og renligheden gav sig selv: Hygiejne eller properhed, som man sagde, var i højsædet.

På restaurant med baby?

Slut med fintnesscenter. Slut med frisør. Slut med romantiske restaurantbesøg. Ja, slut med alt det sjove. Sådan tænkte jeg, da jeg gik på barsel. Men jeg har opdaget, at det ikke behøver være slut med særlig meget, da der er mange tilbud, der tager hensyn til ens ’handicap’.

Mine nye jobtitler

Hurra – jeg skal være mor. Hele min krop citrede af denne følelse, da det gik op for mig at jeg var gravid. Knap så meget ‘hurra’ var der, da jeg fortalte det på mit job, hvor jeg kort efter fik at vide, at min kontrakt kun ville blive forlænget, præcis så det passede med den dag, hvor jeg skulle gå på barsel.