Mine nye jobtitler

Hurra – jeg skal være mor. Hele min krop citrede af denne følelse, da det gik op for mig at jeg var gravid. Knap så meget ‘hurra’ var der, da jeg fortalte det på mit job, hvor jeg kort efter fik at vide, at min kontrakt kun ville blive forlænget, præcis så det passede med den dag, hvor jeg skulle gå på barsel.

Nuvel, jeg har ikke ligefrem manglet arbejde efter at Emil blev født. Det er på én gang et otte til fire-job, et natjob og et koge- og rengøringskone-job. Tag ikke fejl, jeg har faktisk intet imod disse nye jobtitler. Tværtimod tager jeg dem nok lidt for seriøst i mangel af bedre.

Det er eksempelvis blevet vigtigt for mig, at både jeg selv og mit hjem skinner i langt højere grad end før. At al maden er hjemmelavet, at der bliver gjort lidt rent hver dag, at mit hår sidder perfekt, og at jeg får makeup og det rigtige tøj på er nærmest vigtigere end nogensinde.

Jeg troede, at jeg ville blive mere afslappet med alle de ydre ting, når jeg kom på barsel. Det at få en baby kræver jo så meget arbejde, at man som mor ikke har tid til andet end baby, hører man i hvert fald andre sige. Samtidig med at hans blotte tilstedeværelse får ens for min forfængelighed og egoisme til at falme.

Forklaringen er måske, at jeg bare har en nem baby og har derfor mere tid til mig selv end den gennemsnitlige nybagte mor? Måske når jeg bare mere end mange andre? Eller måske kræver jeg mere af mig selv end de fleste?

Nu ligger min første jobansøgning i postkassen, og inden længe skal Emil indkøres i daginstitution. Et job er nok lige præcis den kur, der kan få mig til at slappe lidt af med at finde alle mulige opgaver til at fylde min tid. Ja, faktisk er det at komme tilbage på arbejdsmarkedet fra barselsland nok kun sundt for de fleste. Jeg hilser i hvert fald hverdagen med tidligt op, bringe, arbejde, hente og familiehygge om aftenen velkommen.

 

 

Comments 401

 1. RV Flooring Riverside

  I really love your website.. Pleasant colors & theme. Did you develop this site yourself? Please reply back as Iím trying to create my very own blog and would love to know where you got this from or what the theme is called. Cheers!

 2. nearby truck near me

  May I simply say what a relief to find someone who actually understands what they’re talking about over the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people have to check this out and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular given that you surely have the gift.

 3. Internet Ads

  I absolutely love your blog.. Excellent colors & theme. Did you create this amazing site yourself? Please reply back as Iím attempting to create my own website and would love to find out where you got this from or just what the theme is named. Kudos!

 4. Sherron Cordaro

  Hi there, I believe your blog may be having internet browser compatibility issues. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it has some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Apart from that, wonderful website!

 5. Quentin Hospelhorn

  Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much, However I am experiencing problems with your RSS. I donít understand why I can’t join it. Is there anybody else getting similar RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!

 6. buy shares

  Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteersand starting a new project in a community in the same niche.Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.