Microsoft Surface – tablet og computer i én: Perfekt til en travl mor

Det var hos en bekendt i min mands familie, at jeg først oplevede Microsoft Surface, og den er kort og godt ret genial.

Det er en computer og en tablet i én.

Hvis man er vandt til at bruge Windows styresystem, så kan en iPad godt sætte visse begrænsninger. Samtidig kan det også være dyrt både at skulle investere i en tablet OG i en bærbar computer. Det er her, at Microsoft Surface er god.

Microsoft Surface er to i én

For med et ultratyndt tastatur til er opfylder det faktisk alt det, man har brug for at lave på en bærbar computer – som at skrive længere tekster, shoppe eller gå på netbanken.

Samtidig kan man også bare bruge skærmen som en almindelig tablet og tage den med i barnevognen og for eksempel sætte sig i parken mens baby ligger og sover, mens man læser en e-bog.

Microsoft surface tablet og computer

Microsoft Surface er den første tablet, jeg har set, der kan erstatte den bærbare computer. Foto: MIcrosoft

Microsoft har været så venlige at sponsorere dette indlæg, mod at jeg bringer denne video herunder, der kort og godt beskriver, hvordan Microsoft Surface fungerer. Men når man har set Surface i brug, så har jeg ikke noget problem med at skrive om den her på Prinsogprinsesse.dk.

Jeg har i hvert fald ikke før set en tablet, der er i nærheden af at kunne erstatte den bærbare computer. Set i den sammenhæng er den ellers noget pebrede pris for den mest kraftfulde version af Microsoft Surface – den såkaldte Pro 2 –  vel også ok. Surface Pro 2 koster fra 6.999 kroner, men her får man måske også flere muskler end de fleste lige går og har brug for. Prisen er her væsentlig over iPad, men i underkanten af hvad eksempelvis en MacBook Pro koster.

Lav pris for den model, der passer til flest

Den almindelige Microsoft Surface koster dog kun 2.999 kroner, hvilket er en noget mere spiselig pris. Faktisk svarer det jo til, hvad de fleste billigere bærbare PC’ere koster.

Skærmen, skærmopløsningen og kræfterne er en smule mindre end i Pro 2-modellen, men stadig fine nok til at matche eksempelvis iPad. Og en fin erstatning af den bærbare computer, hvis man primært bruger sin computer til at tjekke email, shoppe, browse hjemmesider samt praktiske ting som netbank, skat og den slags ting.

Hvad nu med apps til Windows tablets?

Problemet med Windows tablets er, at de fleste apps er udviklet til Apples iOS-system (som iPad kører på) eller til Android. Og ja, det er bestemt ikke alle apps, der er at finde til Windows. Lige nu er der ifølge Microsoft over 100.000 apps til Microsoft 8-platformen. Og de fleste af de populære apps kan man faktisk finde.

Microsoft-Surface-tablet

Microsoft Surface koster 2.999 kroner, hvilket slet ikke er så slemt igen i forhold til de muligheder, der ligger i den for at få både bærbar og tablet i én.

 

 

Comments 20

 1. invest precious metals

  Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup. Do you have any methods to protect against hackers?

 2. best stocks trading

  Hey there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 3. buy stocks now

  Xem Thẳng Viettel Vs Tỉnh Bình Dương Tại V League 2021 Ở Kênh Nào? 1m88Đội tuyển chọn nước ta chỉ muốn một kết quả hòa có bàn thắng nhằm lần loại hai góp mặt trên World Cup futsal. Nhưng, nhằm làm được điều đó

 4. currency invest

  Thank you for another informative blog. The place else could I am getting that kind of info written in such an ideal approach? I have a project that I’m simply now operating on, and I have been at the glance out for such info.

 5. my pham sinh hoc

  An intriguing discussion is definitely worth comment. I do believe that you ought to publish more on this issue, it may not be a taboo subject but generally people do not discuss these issues. To the next! Many thanks!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *