3 ideer til din næste børnefødselsdag

Det kan hurtigt kræve meget arbejde at planlægge en børnefødselsdag. Du skal forberede dig mentalt på, at der kommer en stor flok børn, som skal underholdes og stimuleres hele tiden. Det kan også være svært at finde på noget nyt og spændende, som tager børnefødselsdagen til et helt nyt niveau.

Gør din børnefødselsdag nemmere

Det kan nemt blive kaotisk, hvis man skal have lavet en børnefødselsdag og det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt. Det er derfor godt, at der er flere forskellige ting, som man kan gøre brug af, hvis man gerne vil have, at det forløber lidt nemmere end det måske plejer.

Den bedste dessert i verden er nok også den nemmeste

Det er ikke for sjov, at alle afsnit af Rasmus Klump afslutter på samme måde. Ved bordet omkring pandekagerne. Pandekagen er simpelthen det sikreste hit, når der skal spredes glæde ved middagsbordet. Det kan både Rasmus, Pingu, Skæg, Pelle og størstedelen af store og små danskere skrive under på.

Prøv noget nyt til aftensmaden

I en travl hverdag ender der tit det samme på spisebordet om aftenen uge efter uge. Det er jo så meget nemmere og hurtigere at lave en ret, som man har lavet hundrede gange før end én, der er helt ny og som man måske skal bruge ekstra tid på at købe ind til, fordi man skal bruge mange nye ingredienser.

Lav sushi sammen med dine børn

Igennem det sidste årti er sushi blevet meget populært. Kombinationen af laks, ris og tang har fået danskerne til at skifte smørrebrødet ud med sushi. Den lækre ret kan du sagtens lave hjemme sammen med dine børn. De vil helt sikkert synes det er rigtig sjovt at rulle elementerne sammen.
Kitchenaid

Sådan undgår I tilsætningsstoffer i maden

Vi vil alle sammen vores børn det bedste, men det bliver sværere og sværere at navigere i junglen af gode råd om alt fra parabener til iPads. Som forældre får vi tudet ørene fulde af, at både det ene og det andet er skadelig for børn, og nogle gange kan man undre sig over, hvordan de små overhovedet stadig er i live.

Fåremælksyoghurtis og daggammeltbrød

I går var mine forældre så søde at passe Emil, så Niels og jeg kunne komme ud at spise. Valget faldt på restauranten Geist, hvor jeg gerne har villet spise i lang tid, efter at have set Bo Beck trylle diverse dårlige restauranter gode i tv-programmet “Kniven for struben”.