Lammeskind fra The Organic Sheep

Her kan du få lammeskind med korte hår billigst

Lammeskind fra The Organic Sheep

Lammeskind med korte hår fra The Organic Sheep, set hos webshoppen Kaiku.dk

Lammeskind er et varmt og eksklusivt tilbehør i boligen, men er også super praktisk, hvis man har små børn, der skal sidde eller sove i klapvogn eller barnevogn om vinteren.

Jeg synes, at lammeskind med korte hår er lækrest og flottest, og det er også dem, der er mest praktiske, hvis man skal bruge dem til børn. De lammeskind hvor ulden er tæt og kort gør nemlig, at det ikke bliver for varmt i barnevognen, da kroppen uden problemer kan ånde, men også fordi, babyen ikke får lange uldhår i munden.

Jeg sidder til dagligt som tekstforfatter på JP/Politikens dealsite SPOTdeal. Her har vi en del lækre produkter med op til 60% rabat, og lige nu sælger vi ægte lammeskind fra den skønne interiørbutik RUMRUM på Frederiksberg. Her koster det 449 kr. ved afhentning i butikken. Ellers bliver der lagt 60 kr. oveni for fragt. Du kan se tilbuddet her.

Du kan også hos casanovamøbler.dk finde lammeskind med korte hår fra ‘The Organic Sheep.’Her koster de 625 kr. Fragt koster her fra 65 kr.

Webshoppen Kaiku.dk  har også lammeskind med korte hår fra mærket ‘The Organic Sheep’. Hos Kaiku.dk koster de 699,95 kr. Her er fragt gratis ved køb over 600 kr., så det vil sige, varen ikke bliver dyrere.

Hvis du kender andre webshops, der har flotte lammeskind med korte hår, og som er billigere end dem, jeg har fundet, så del det i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *