juno-sengen

JUNO-sengen billigt

JUNO-sengen eller Lille Per-sengen, som den bliver kaldt, er dyr at købe fra ny, men der er flere måder, du kan spare penge på den klassiske kvalitetsseng

juno-sengen

JUNO-sengen som du kan købe den fra ny i dag fra junoforniture.com. Foto: junofurniture.com

 

JUNO-sengen eller Lille Per-sengen som den mere populært bliver kaldt stammer fra 1942. I dag hedder sengen JUNO Baby- & Børneseng og er noget anderledes end den oprindelige, da der blandt andet er kommet andre sikkerhedskrav til børnesenge. Sengen har dog stadig samme stil og charme med for eksempel de runde former. På junofurniture.com kan du købe den tidssvarende model for 4.995 kr.

Der eksisterer dog stadig rigtig mange af de oprindelige JUNO-senge, som enten er i brug eller står på lofter og i kældre. Prøv at forhør dig hos familie og venner, om nogen skulle have en stående, de ikke længere bruger.

Kigger du i brugt-annoncer på for eksempel Den Blå Avis på nettet, dba.dk, ligger priserne på omkring 1000- 4000 kr. alt efter stand. Jeg har selv fundet en JUNO-seng til min dreng til 4000 kr. som, på trods af en ridse i lakken, var som ny.

Hvis du får fingerne i en brugt, som har set bedre dage, kan du selv stå for istandsættelsen eller lade andre gøre det. Parret Lars og Mary sælger madrasser, tremmer og andre dele til JUNO-sengen eller istandsætter, den du har, fra webshoppen lille-per-seng.dk. Du kan også købe en istandsat seng hos dem for 5.495 kr.

Hvis du et andet tip til, hvordan man kan spare penge på JUNO-sengen, må du gerne tilføje det i kommentarfeltet!

Comments 4

  1. Pingback: Børnesenge med enkelt og klassisk udtryk - Prins & Prinsesse

  2. Pingback: Tremmeseng som børneseng - Prins & Prinsesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *