Julegaver til børn: Drenge

Hvad er en god julegave til en frisk lille dreng? De fleste børn har sikkert lavet en ønskeliste flere måneder før juleaften. Men alligevel skader det jo ikke at få lidt inspiration.

Reglen til gaveindkøb er selvfølgelig at tage udgangspunkt i drengens interesser.

Interesserer han sig for fodbold? I så fald hvilket hold? Interesserer han sig for teknik? I så fald hvilken slags teknik? Kunne man forestille sig at han ville blive glad for en blød pakke? For eksempel en fodboldtrøje?

Når man har brainstormet lidt på den bedste julegave til drengen, så er det meget godt lige at holde ”hitlisten” over julegaver til drenge in mente.

Her er vores hitliste med julegaver til drenge:

Teknikjulegaver:

Alt hvad der kan bevæge sig og som har en teknisk side har en evne til at fascinere drenge i alle aldre. Et sikkert hit til stort set alle drenge.

Sportsjulegaver:

Mange drenge interesserer sig for sport, for eksempel fodbold. Det er derfor et oplagt sted at finde inspiration til gaver. En idé kunne være at købe den originale trøje til yndligsfodboldklubben (ja, det skal være den rigtige klub og den originale trøje – lav lidt research). Det er let at købe originale trøjer online gennem blot at søge på klubnavnet og ”børnetrøje” i Google.

Spiljulegaver:

Playstation, Wii, X Box – computerspil er bare noget, som rigtig mange drenge elsker. Du skal igen lige lave lidt research inden du bare køber et tilfældigt spil. Hvilken form for spillekonsol har drengen? Er det en Playstation, en Wii, en X Box eller en PC? Hvilken type af spil vil drengen kunne lide? Fx skydespil, kørespil, fantasy-spil etc.?

Oplevelsesgaver:

En god ekstraoverraskelse kunne være en oplevelsesgave, hvor du skal lave noget sammen med drengen. Det kunne for eksempel være en tur til Legoland eller Tivoli, en tur på en fiskebåd, en tur til en gokart-bane eller noget helt femte. Oplevelsesgaven er god – måske som en supplementgave til en mere fysisk gave – da den bygger på en oplevelse, som du og barnet har sammen. De fleste børn elsker når voksne tager sig tid til at være sammen med dem på deres præmisser.

Outsiderjulegaverne til drenge:

Der er selvfølgelig en masse andre gaver der er gode at give drenge. En af dem er at spionere lidt i deres interesser – måske ved at se, hvad der kunne være en fremtidig interesse for drengen. Interesserer drengen sig for naturen – så kunne en stjerne- eller fuglekikkert måske være sagen. Husk altid juleaften at sig til drengen, at gaven kan byttes – hvis han ikke er tilfreds! Det er jo lidt af et sats med en gave, hvor man virkelig vil overraske. Men det er jo også hele charmen.

Hvis du har andre gode råd til den perfekte julegave til en dreng, så del den med os andre her i kommentarfeltet herunder – eller du kan indsende din egen artikel via vores funktion “Din nyhed“.

Comments 46

  1. Pingback: Sådan finder du julegaver til drenge | Shopblogger

  2. RV Collision

    Hello there, I believe your site might be having internet browser compatibility issues. When I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Besides that, excellent website!

  3. rv repair shop

    I’m excited to discover this website. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every part of it and I have you saved as a favorite to see new information on your web site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.