Indretningsguide: Skab hygge på børnenes værelser

I disse tider, hvor det er koldt og mørkt udenfor, kan man virkelig tage fat på børnenes værelser og gøre små som store fornyelser. Det kan være større byg-selv projekter, men det kan også blot være små forandringer som nye puder, flotte gardinløsninger eller en malet væg i barnets yndlingsfarve.

Skab et hyggeligt værelse til dit barn

Når man bliver forældre, er der mange ting, man skal tage stilling til. Der er mange ting, der skal styr på, og en af de ting er for manges vedkommende indretning af børneværelset. Det er ikke alle, der har plads til at babyen kan få sit helt eget værelse, men det betyder ikke, at du ikke kan gå og hygge med indretningen til dit barn.

3 råd til den travle børnefamilie

Hverdagen kan være travl og hektisk for de fleste børnefamilier. Når arbejdet er færdiggjort skal der hentes, handles, laves mad og vaskes tøj, som alt sammen er tidskrævende opgaver. Det er derfor ikke underligt, hvis dagene kan virke lange og trættende nogle gange.

Nye ting til dit hjem

Er det på tide at skifte nogle af de gamle møbler ud med nogle mere tidssvarende? Og fortjener du og din familie ikke at skifte det gamle tv ud med en federe fladskærm? Hvis du leder efter nye veje til at gøre dit hjem lidt mere moderne, end det er nu, er der ingen undskyldninger for ikke at komme i gang så hurtigt som muligt.

Skab gode minder for dine børn i vinterhalvåret

Forskning viser, at mængden af sne i vinterhalvåret hænger direkte sammen med antallet af gode minder fra samme periode. Derfor er det også en skam, at vinteren i Danmark ofte skuffer, for selvfølgelig ønsker vi, at vores børn får de bedste minder.

Toiletter velegnet til den travle børnefamilie

De fleste med børn kender til travlheden i hverdagen, og de mange udfordringer det bringer med sig. Derfor kan det også være en stor hjælp, at køkkenet, badeværelset og stuen er tilpasset til den travle hverdag. Særligt kan det være en stor hjælp med et moderne toilet, der er nemt at betjene – og ikke mindst nemt at rengøre.

Gratis blomster i massevis

Vores Gårdlaug har hængt en seddel op, hvor der står man kan klippe roser af på gårdens rosenbuske, da de er blevet for store. Jeg fandt straks saksen frem og der kom buketter og enkelte stilke i vaser i hele lejligheden.

Designkartellet – indretningsbutik i Brønshøj

På en cykeltur gennem Brønshøj kom jeg forbi en lille butik, der hedder DesignKartellet. Butikken drives  af 14 designere og kunstnere og er fyldt med designernes egne unika design, som f.eks. børnetøj, legetøj, malerier og smykker. Der var så mange fine og unikke ting, at jeg tror, jeg næsten var hver en hylde og krog i butikken igennem.

Mummi-uro

Noget af det bedste ved museer er museums-shops, hvor de ofte har billeder, bøger og designs til både voksne og børn. Et af mine seneste fund er uroen med personerne fra Mummi-troldene fra Statens Museum for Kunst. De er meget enkle og danser så fint, bare man puster lidt til dem.