5 tips til geniale gaveideer til børn

Det kan nogle gange være svært at købe gaver til børn, om det er til dine egne eller andres børn. Oftest følger en stor ønskeliste med en invitation til en børnefødselsdag, hvoraf størstedelen udgør legetøj. Det er et sikkert hit at købe et stykke legetøj, men du ved også, at børn har en tendens til at blive trætte af et specifikt stykke legetøj efter meget kort tid.

Når familielivet skal gå op

Det kræver nogle gange en stor indsats at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Familielivet er skønt, men det kan også være travlt og forvirrende. Nogle dage er der venner på besøg, og så skal der ekstra mad på bordet.

Brudesko fra Jimmy Choo

Første skud viste sig at skulle være det eneste skud. Kassandra i Grønnegade i København, som er kendt for sine sko fra topdesignere, viste sig, at have lige det par sko, jeg ledte efter – og så på tilbud.        

Skøjtende på Søerne

I går gik vi over Dronning Louises Bro, for at tage toget op til mine forældre i Allerød, og det var et sjældent og virkelig fint syn,  at se hvor mange, der var ude og skøjte på Søerne. Hvis man bare havde et par skøjter med sig i stedet for en barnevogn;)    

Dåbskjolen fra 1895

Der er ikke længe til Emils barnedåb, og dåbskjolen er derfor gjort klar, og hænger fint og pynter på karlekammerskabet. I stoffet er det tradition at sy navnene ind på dem, der har båret kjolen. Den første der bar kjolen var min oldemor Gerda i 1895.