Idéer til sjove aktiviteter om sommeren

Når vejret bliver bedre, og solen kommer frem, bliver der pludselig mange flere muligheder for sjove aktiviteter med de små. Det er nu, hvor haven virker som det perfekte sted at finde på sjove aktiviteter, men det kan være svært helt at finde ud af, hvad man skal lave. Kreativiteten kan være gået i stå, og sommeren er stadig over os. Der er nemlig mange muligheder bare i din have uden, at i skal bruge tid på transport og andre unødvendige udgifter, og dem kan vi nævne for jer her.

Aktiviteter på trampolinen

Hvis i ikke allerede har investeret i en trampolin, kan det være en oplagt mulighed at gøre det nu, mens der stadig er varme udenfor. Dog er det næppe sådan, at trampolinen kun vil blive taget i brug i de varme måneder. Med en jakke på kan børnene sagtens hygge sig på trampolinen, når efteråret rammer. Her kan i nemt bruge nogle hyggelige dage i sommerferien. Tag et lille tæppe med, og så kan i sidde der på trampolinen med nogle brætspil og hygge jer. Ønsker i at læse mere om, hvilken model i skal vælge, kan i læse mere på følgende link https://trampolinguiden.dk/berg-trampolin/.

Frokost i haven

En anden måde at tilbringe en god dag hjemme i haven, er at i sammen med børnene kan få lavet en hyggelig frokost. Børnene kan være med til at lave minipizzaer, hvor de selv kan bestemme, hvad de vil have på den eller lave rugbrødsmadder med forskelligt pålæg. I kan sammen dække op udenfor, på et lille tæppe i græsset eller, hvor børnene helst vil have det. Med lidt saftevand og is bagefter er i sikret en god dag, hvor i også har været sammen alle sammen. Sommetider kan sommeren føles evig, men det bliver godt, når i kan lave nye minder sammen.